Lielveikalā – pienu, ne nūjas 0


Nūjošanas inventāru pašlaik pārdod ne tikai sporta preču veikalā, bet arī aptiekā un lielveikalā. Daudz piedāvājumu ir internetā, piemēram, iegādājies kuponu un saņem nūjas pa lēto. Protams, tādā veidā nav iespējams pārbaudīt, vai tās patiesi der pēc garuma, vai cimdiņš ir gana ērts.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šo 5 vārdu īpašnieki liek sievietēm justies kā septītajās debesīs
Kokteilis
FOTO. Skolas direktors sašutis par Eirovīzijas “dibenu” vērtībām: “Ja Dons būtu skūpstījis kādu vai laizījis grīdu, tad noteikti ierakstītos standartā” 159
Kokteilis
FOTO. Horvātijas pārstāvis patīkami pārsteidz pasauli, atklājot savu Eirovīzijas favorītdziesmu
Lasīt citas ziņas

Nesen parādījušās pat Kosmodisk soļošanas nūjas! Laikam cer, ka zināmais vārds pavērs tām plašāku ceļu pie pircēja… Citur tiek solīta anti–shock sistēma vai vēl kāds brīnums. Dažos lielveikalos krāšņojas uzraksts Nordic Walking un līdzās vilinošs paziņojums – nūjošanas nūjas. Tomēr tās nav derīgas nūjošanai, bet domātas kalnu pārgājienam jeb trekingam!

Šīs nūjas ir daudz smagākas. To rokturis ir masīvs, jo kalpo kā atbalsta elements, kas lieti noder, kāpjot kalnos, taču ne nūjojot. Pat ja rokturis ir no korķa… Turklāt siksniņas nav piemērotas, jo nav atsevišķa nodalījuma īkšķim. Parasti trekinga inventārs ir arī saliekams un līdz ar to smagāks.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sporta preču veikalu pārdevēji stāsta – cilvēks iegriežas iegādāties, piemēram, jaunus uzgaļus, līdzi ņemot savējās nūjas, un tikai tad uzzina, ka tās ir domātas kalnu pārgājienam, ne nūjošanai.

“Visu cieņu lielveikalam un internetam, tomēr nūjas labāk pirkt specializētā sporta preču veikalā,” uzsver Baiba Smila. Tās taču lietojam ikdienā, ejam soļot pāris reizes nedēļā vai vismaz nedēļas nogalē, tādēļ nepieciešams ērts un piemērots inventārs. Turklāt nūjas kalpo vairākus gadus, tādēļ pirkums salīdzinoši nav nemaz tik dārgs, bet ieguldījums veselībā neatsverams. Privāta vizīte pie ārsta vidēji maksā tikpat, cik labs nūju pāris.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.