4 veidi, kā padarīt lūpas skaistākas 0


Vīrieši, skatoties uz sievietes seju, pirmās visbiežāk novērtējot lūpas. Viņuprāt, pilnīgas un apjomīgas liecina, ka daiļā dzimuma pārstāve ir jutekliska un kaislīga, tātad piemērota partnere romantiskām attiecībām. Taču, ko darīt, ja daba tādas nav devusi? Un ko tad, ja ap lūpām saradušās nejaukas krunciņas?

Reklāma
Reklāma
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 20
Krievija konfiscē itāļiem rūpnīcas. Itālijas atbildes gājiens ir filigrāns 32
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 24
Lasīt citas ziņas

✦ Lūpu apjomu iespējams vizuāli palielināt, izmantojot grima veidošanas knifiņus. Šādu efektu sniedz spīdīga lūpu krāsa. Var arī to vidusdaļu iekrāsot ar gaišāku vai uzklāt spīdumu. Nelietojiet tumšu lūpu krāsu, jo tā vizuāli sašaurina lūpas.

✦ Lūpas var padarīt košākas un pilnasinīgākas, ik reizi pēc zobu tīrīšanas pāris minūtes maigām apļveida kustībām pamasējot ar birstīti. Iepriekš tām ieteicams uzziest lūpu balzamu vai higiēnisko pomādi. Šāda masāža veicina asiņu, uzturvielu un skābekļa pieplūdi lūpām.
Lūpas var padarīt košākas un pilnasinīgākas, ik reizi pēc zobu tīrīšanas pāris minūtes maigām apļveida kustībām pamasējot ar birstīti. Iepriekš tām ieteicams uzziest lūpu balzamu vai higiēnisko pomādi. Šāda masāža veicina asiņu, uzturvielu un skābekļa pieplūdi lūpām.

CITI ŠOBRĪD LASA

✦ Formu iespējams koriģēt ar permanentā grima jeb nedziļa kosmētiskā tetovējuma palīdzību. Procedūras laikā ap lūpām uzzīmē kontūru, kura saglabājas trīs līdz piecus gadus. Tumšāka līnija ap lūpām vizuāli padara tās pilnīgākas. Dabisko kontūru iespējams mainīt un to apjomu nedaudz pieaudzēt, ievadot ādā dabiskajai krāsai atbilstošus pigmentus. Jārēķinās, ka vismaz nedēļu, kamēr āda zem kontūras sadzīs, to klās plāna krevelīte.

✦ Lūpu uzpumpēšanai, grumbiņu izlīdzināšanai un noslīdējušu mutes kaktiņu pacelšanai savā vietā izmanto botulīna toksīna, hialuronskābes un citu aktīvu vielu injekcijas. Pirms izlemt par labu tām, jāapsver, ka tā uzsēdināsiet sevi uz adatas. Organisms ievadīto vielu uzskata par nevēlamu svešķermeni, cenšas to pakāpeniski noārdīt un izvadīt. Sākumā efekts saglabājas deviņus līdz divpadsmit mēnešus. Ar katru nākamo reizi, kad organisms jau zina, ar ko tam darīšana, šis laiks pakāpeniski saīsinās un, lai lūpas atkal būtu formā, atkārtota injekcija nepieciešama teju ik pēc pusgada.

Svarīgi zināt

* Ja kaut reizi ir bijušas aukstumpumpas, kāda parasti izlien pēc permanentā meikapa veikšanas, jo procedūra vājina ādas aizsargspējas.
* Ja herpe izaug uz svaigi zīmētās lūpu kontūras, tās vietā pēc tam izveidojas pārtrūkums. Lai no tā izvairītos, trīs dienas pirms procedūras jālieto speciāli vīrusa daudzumu asinīs mazinoši medikamenti – ziede vai tabletes.
* Procedūra noteikti jāveic pie laba speciālista, kas to izdarīs precīzi – ja nevēlaties ar greizu muti dzīvot piecus gadus.
* Rezultātu gan ir iespējams koriģēt, tomēr tas ir krietni sarežģītāks process un rezultāts – ne vienmēr iepriecinošs.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.