Ikdienišķie burvju vārdi 0


Bieži dzirdēts, ka vecāki, atsaucoties uz bērna vajadzību, jautā: bet kur tad burvju vārdiņš?!

Reklāma
Reklāma
Veselam
Onkologi nosauc pārtikas produktus, kurus būtu tūlīt jāpārtrauc lietot uzturā, ja grib izvairīties no vēža 47
Kokteilis
FOTO, VIDEO. “Tu esi mūsu uzvara!” Dons ierindojas 16. vietā, uzvaras laurus Eirovīzijā plūc Šveices pārstāvis Nemo 35
Kokteilis
FOTO. Haoss pirms Eirovīzijas lielā fināla: valstis nosoda Nīderlandes pārstāvja diskvalifikāciju, bukmeikeri nosauc pašreizējos favorītus
Lasīt citas ziņas

Burvju vārdi ir vienkārši – lūdzu un paldies. Tie ļauj saņemt to, ko vēlas, un dod iespēju pateikties devējam. Ir tikai viena maģija – tie jāizsaka. Ja savu vajadzību palūdz un spēj no sirds pateikties, saņem daudz vairāk, jo šis lūgums un pateicība tiek arī Visumam, Dievam.

Ja pateikties neprot, ar laiku Visums sāk mācīt mainīt attieksmi. Visbiežāk tas izpaužas kā neveiksmju josla, dažādas ķibeles.

CITI ŠOBRĪD LASA

Esi patiess un vienkāršs, saki lūdzu un paldies, skaties acīs, uzrunā otru vārdā, pamani kaut ko labu, izsaki komplimentu – arī tas rada brīnišķīgu enerģiju.

Vakara rituāls bērnam

“Ļoti svarīgi bērnam dāvāt mīlestību un prieku, pasargāt ikdienā. Tam var derēt mazuļa personiskais rituāls. Man ar jaunāko meitu ir ikvakara rituāls, to sāku, kad viņai bija tikai divi gadi. Kad viņa jau saģērbusies nakts miedziņam, ierāpjas gultā, tiek izteikti tādi kā buramvārdi: “Sega un spilvens, lūk, sargi mani, bet spilvens, mans draugs, no sliktiem sapņiem sargās, dzīvē pārmaiņas – tikai labās.” Tā ir aizsardzība gan nakts miegam, gan nākamajai dienai.

Kad meita bija maza, pantiņu allaž skaitīju es, bet tagad jau viņa pati ik vakaru to norunā. Tikai pēc tam ir pasakas stāstīšana, kuru saceru pati, un šūpuļdziesma.”

* Ekstrasenses Aijas Trofimovas stāstījumu par naudas piesaistīšanas rituāliem lasiet 36,6 °C pielikumā Ezoterikas Ceļvedis 2.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.