Foto: Inita Šteinberga

Pārtikas produkti, kurus mēs bieži cepam un vārām, taču veselīgāk ir ēst tos neapstrādātus 7

Termisku neapstrādātu produktu iekļaušana ēdienkartē labvēlīgi ietekmē mūsu veselību un ir gudrāks un ekonomiskāks ēšanas veids.
Ēdienu gatavošana vai karsēšana dažus produktus padara labāk sagremojamus un izceļ to uzturvērtību, taču citiem notiek tieši pretējais – uzturvielas tiek sadalītas, tāpēc organismam kļūst grūtāk tās pārstrādāt.

Reklāma
Reklāma
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Lasīt citas ziņas

Lai no katra produkta gūtu sev iespējami lielāku labumu, ir vērts paturēt prātā produktu sarakstu, kurus labāk uzturā lietot termiski neapstrādātus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.