Foto – Shutterstock

Vai visu mūžu jāsamierinās ar nepilnvērīgu seksu? 0

Portāla lasītāja A. seksologam vaicā: „Kā tas nākas, ka vīrietis pēc tuvības parasti ir apmierināts, bet sieviete, kā tas ir manā gadījumā, ne? Kāpēc sievietei nav iespējams tāds pats iznākums? Vai tiešām visu mūžu jāsamierinās, tā sakot, ar nepilnvērtīgām intīmām attiecībām?

Reklāma
Reklāma
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai
Ukrainas izlūkdienesta pārstāvis: Krievijas varētu ieņemt Baltijas valstis septiņu dienu laikā 207
RAKSTA REDAKTORS
“Mums nav kur iet! Noslēgšot gāzi un ūdeni!” Ogrē daudzīvokļu ēku atzīst par bīstamu un iedzīvotājiem nekavējoties liek pamest mājas 150
Lasīt citas ziņas

Ko darīt sievietei situācijā, ja vīrietis dažās minūtēs ir gatavs tuvībai, bet, kamēr viņš divdesmit minūtes gaida, lai sieviete uzbudinās, tad gadās, ka vīrietim vairs nav erekcijas. Un ko tad sievietei iesākt – vai palikt neapmierinātai, ar sāpošu vēderu?”

Seksologs, seksopatologs, psihoterapeits Dr. Med. Dainis Balodis lasītājai A. atbild:

CITI ŠOBRĪD LASA

„Vispirms nav taisnība, ka vīrietis vienmēr ir apmierināts – tā var arī nebūt. Stiprā dzimuma pārstāvjiem tāpat problēmu pietiek.
Protams, sieviešu reakciju procesi ir sarežģītāki un viņām tiešām vajag ilgāku laiku. Bet, ja Jūs zināt savas vajadzības, tad runājiet par to, prasiet, lai vīrietis sniedz nepieciešamo, nevis īgni no viņa novēršaties.

Ja seksuālas attiecības ir regulāras un ilgstošas, tad parasti abi partneri adoptējas viens pie otra un arī pie abu vajadzībām, līdz ar to daudzas problēmas atrisinās. Beidzot – ja kaut kas kādreiz nesanāk, tad sieviete var arī pati sev piepalīdzēt panākt to, ko vēlas.”
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.