Foto: 123RF

Cietīs visi iesaistītie 0


Attiecībā uz brīvās gribas respektēšanu vienisprātis ir vairākums aptaujāto ekspertu, arī kraniosakrālās terapijas* speciālists, zinšu krājējs Māris Pelēkais.
“Pieburšana deformē visu mīlas trijstūrī iesaistīto cilvēku karmas. Tur jālieto citas metodes – burties nedrīkst,” skaidro zintnieks. Ja satikušās īstās pusītes, neviens pa kreisi neiešot.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 6 vārdu īpašniekus, kurus visbiežāk ieskauj kupls bērnu pulciņš 10
TV24
Diskriminācija Latvijā? Advokāts komentē plānotos ierobežojumus 3
Ko Ķīna dara ar zinātnieku, kurš patvaļīgi pasaulei atklāja Covid-19 izplatību? 60
Lasīt citas ziņas

“Kā piedzimst cilvēks? Dvēsele izvēlas vecākus un dodas pie tiem. Kopā ar tēvu staigā septiņus gadus, kamēr atrod pareizo māti, kurā iemiesoties. Dvēsele ir viena uz diviem pretēja dzimuma cilvēkiem – vīrišķā un sievišķā daļa. Caur šīm divām pusēm pasaulē jāienāk jaunai dvēselei. Ja to kavē, cenšoties sev piesaistīt cilvēku, kas nav tavas dvēseles otra puse, sekas var būt onkoloģiska saslimšana, insults,” savu redzējumu atklāj Māris Pelēkais. Līdzīgi kā restorāna ēdienkartē, tā arī dzīvē katram pārkāpumam ir sava cena. Piederīgie, pēc Māra vērojumiem, maksājot ar iedzīvošanos nierakmeņos. Pašam pieburtajam savukārt tiek saīsināta dzīve, viņš agrāk nomirst.

Magam, kurš nodarbojas ar pieburšanu, esot vairāki veidi, kā neuzkraut savai sirdsapziņai šo grēku. To dēvē par atpakaļadresi: cilvēks, kurš buras, atstāj savu adresi enerģētiskajā laukā. Ja viņš negrib, lai sekas nāk pār viņa galvu, jāuzdod cita adrese. Daži magi atpērkas vai netīrāko darba daļu atstāj pašam klientam – sak, es esmu tikai konsultants, rēķinu piestādiet izpildītājam. Bet par to, ka rēķins noteikti būs un varbūt pat daudzkārt lielāks, nekā gribētos, var būt pārliecināts gan būrējs, gan pasūtītājs.

CITI ŠOBRĪD LASA

Viena droša metode tomēr pastāvot – palūgt, lai īstās pusītes satiekas tajos ķermeņos, kas šajā dzīvē tiek izmantoti. Tā tiks atjaunota Pasaules kārtība, bet laiks, kas šim nolūkam tiks patērēts, būs ilgs, rezultāts visbiežāk – negaidīts, jo cilvēku raksturi var kardināli mainīties. Kam palūgt? Dvēselēm pašām, viņu mentālajam plānam un Augstākajiem plāniem.

Bez atriebības drīkst!

Žurnālistiskā eksperimenta gaitā mums izdevās atrast tikai vienu speciālistu, kurš bija ar mieru sniegt pieburšanas pakalpojumu. Mags Varis (Varis Jeremics – red.), kā viņš sevi dēvē, šo tematu uzlūko tā: “Ja ir problēma, tā jārisina. Nav ko biedēt cilvēkus, ka pieburšana ir ļauna darbība. Paņemot cirvi, mēs varam ar to gan cirst malku, gan skriet pa pilsētu un uzbrukt gājējiem. Svarīgi ir veikt darbību ar plusa zīmi – pieburšana (precīzāk – čakrālā pieburšana) ļauj normalizēt pāru attiecības enerģētiskā līmenī. Karmu šādā veidā sabojāt nevar, jo rituāla gaitā liekās lietas tiek noņemtas, tiek uzlabota atrašanās fiziskajā pasaulē.”

Vispirms esot jāveic problēmas konstatācija, tad jāsameklē speciālists pieburšanas jautājumos, tad, pēc Vara teiktā, seko iejaukšanās klienta enerģētiskajā ķermenī – astrālā – un problēmas novēršana. Viss, gaidām rezultātu.

“Daudzi uztraucas par iespējamām sekām, bet, strādājot ar plusa zīmi, nevis atriebjoties, sekas ir laimīga turpmākā dzīve. Izmantojot kriminālo pieburšanu ar asinīm, protams, būs negatīvas sekas, bet pieburšanu ar asinīm var viegli konstatēt pēc simptomiem un to anulēt,” ir pārliecināts mags.

Mags Varis uzskaita šādus kriminālās asins pieburšanas simptomus:

  • depresija, bezcerība, nesaista citas sievietes – it kā viņu vispār nebūtu,
  • svīšana, sirdsklauves, sirds sažņaudzas,
  • bailes pazaudēt piebūrēju, pazemošanās viņas priekšā,
  • pilnīgs pašcieņas trūkums,
  • raudulība, sentimentalitāte, žēlums pret sevi,
  • slikts miegs, cilvēks ātri nogurst, jūtas vājš savā vīrietībā,
  • ir vēlēšanās piedzerties,
  • viegla iespaidojamība,
  • pret piebūrēju vienlaikus naids un sajūta, ka nespēj bez viņas dzīvot,
  • reizēm māc vēlēšanās aiziet no dzīves.
Reklāma
Reklāma
Taču arī pie šā maga savu neceļos aizskrējušo lauleni nemaz nav tik vienkārši atgūt. Lai pārbaudītu klienta apņemšanos, pieburt gribošajai personai viņš uzdodot vismaz 40 jautājumu: kāpēc gribi ar šo cilvēku dzīvot, kāpēc tieši ar viņu, nevis ar kādu citu, un citus. Atbildēšanas gaitā cilvēki mēdzot pārdomāt. Ja tomēr nolemj pasūtīt pieburšanu, tas, pēc Vara domām, liecina par patiesu motivāciju un lielu interesi.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.