Foto-Shutterstock

Vitaminizēts rīta kokteilis 0


Viegls, bet izteikti vitaminizēts rīta kokteilis. Šobrīd, kad vēl ir atrodamas svaigās ogas – brūklenes, dzērvenes, smiltsērkšķi, vēlās avenes – iesaku izmantot ogas pēc savas gaumes. Klāt ābols, bumbieris, samaltas linsēklas, karote kliju, kanēlis, čilli, medus, kāda zaļā spināta lapa vai pļavas zāle, mazliet ingvera un avokado. Pielejam ūdeni un blenderī iekšā. Tiks uzņemti antioksidanti, vērtīgas taukskābes un šķiedrvielas. Kanēlis sakārtos cukura līmeni asinīs, čilli un ingvers piedos asumiņu enerģijas apmaiņai organismā un stiprinās imunitāti.

Reklāma
Reklāma

Brokastu vitamīnu salāti

Kokteilis
Katram cilvēkam ir sava piemērotākā un veiksmi nesošākā krāsa, ko var noteikt pēc dzimšanas datuma. Noskaidro savējo!
RAKSTA REDAKTORS
Ineses Supes cīņa turpinās: “Kad iznācu no ķirurga kabineta, es apraudājos, jo man gribējās iznākt kā uzvarētājai, bet tā pagaidām nesanāk”
Vai zināji, ka šie ieradumi veicina mūsos skumjas un nomāktu garastāvokli?
Lasīt citas ziņas

Brokastu vitamīnu salāti ar ķirbi. Sarīvējam Muskata ķirbi, klāt – ābols vai bumbieris. Apslakām ar kādu aukstā spieduma eļļu, pievienojam karotīti medus, uzberam brūklenes, dzērvenes, samaltas sēklas (sezama, kaņepju, linsēklas) un salāti gatavi! Ķirbis ir īsts dziednieks, turklāt nekas no tā nav ārā metams, viss ir pielietojams – mizas, sēklas, sēklu apvalciņi. Ķirbja vietā var izmantot arī burkānus vai svaigas bietes. Burkānus mēdz gatavot kopā ar melno rutku un ķiplokiem – kā salātus pie gaļas ēdieniem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.