Foto. pexels.com Tima Miroshnichenko

Brokastu pārslas ar pienu 0

Lai arī graudaugu pārslas ar pienu ir viens no populārākajiem brokastu ēdieniem pasaulē, īpaši bērniem un aizņemtiem pieaugušajiem, tās var būt īsts “cukura slazds”. Daudzas brokastu pārslas satur lielu daudzumu pievienotā cukura, bet ļoti maz olbaltumvielu vai šķiedrvielu. Rezultāts? Tavs cukura līmenis asinīs strauji paaugstinās, pēc tam tikpat strauji krītas, izraisot nogurumu, nespēju koncentrēties un vēlmi pēc uzkodām jau drīz pēc brokastīm. Labāk izvēlēties pašgatavotu granolu ar riekstiem, sēklām un grieķu jogurtu.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.