Foto. pexels.com/Ella Olssen

Īpaši stingrs tofu 8

Ja jūs joprojām domājat par tofu, iespējams, jūs vienkārši neesat to izmēģinājis labi sagatavotā veidā.

Izspiežot šķidrumu no īpaši stingra tofu, tas ir gatavs apburoši kraukšķīgai cepšanai pannā, padarot to par ideālu proteīna avotu pie kartupeļu, karija un Āzijas nūdeļu ēdieniem. Tā neitrālā garša ļauj tam pieņemt jebkuras uzklātās vai garšvielas esenci.

Vai jums palika pāri tofu pēc Pad Thai? Īpaši ciets tofu jāuzglabā ledusskapī noslēgtā iepakojumā 5-7 dienas vai saldētavā to var turēt 4-6 mēnešus.

Nebaidieties no tofu! Lai gan joprojām valda mīti, ka tas mainīs jūsu hormonu līdzsvaru, pētījumi liecina, ka tofu patiešām ir potenciāli labvēlīgs ar hormoniem saistītu vēža, piemēram, krūts vēža, profilaksei. Vuenlaikus tajā ir daudz augu izcelsmes olbaltumvielu (17 grami uz 3,5 unces porciju) un vairāk nekā 50% no kalcija ikdienas vērtības.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.