Foto: Pexels
4. Ķiploki 6
Ķiploks ir ne tikai lielisks papildinājums ēdienam, bet arī svarīgs kolagēna ražošanas veicinātājs. Ķiploki satur daudz sēra savienojumu, kas ir nepieciešami kolagēna šķiedru veidošanai un saistaudu struktūras uzturēšanai. Ķiplokus var pievienot dažādiem ēdieniem, piemēram, mērcēm, sautējumiem vai ceptiem dārzeņiem, tādējādi ne tikai uzlabojot ēdiena garšu, bet vienlaikus rūpējoties arī par ādas veselību.
“Klusais slepkava”: trīs produkti, ko eksperti iesaka cilvēkiem ar augstu holesterīna līmeni
Sekas būs jūtamas jau pēc trim nedēļām: zinātnieki nosauc veselībai kaitīgākos produktus
7 produkti, no kuriem vajadzētu atteikties sievietēm pēc 40 gadu vecuma. Kādu ļaunumu tie var nodarīt?




