Foto: Pexels.com
4. Izturēti, fermentēti, kūpināti un raudzēti produkti 0
Lai svaigu produktu, piemēram, gaļu, pienu, vīnogas vai kāpostus pārvērstu izsmalcinātā ēdienā, tiek pievienotas baktērijas, lai notiktu fermentācija. Tās laikā olbaltumvielas sadalās citās vielās.
Svarīgākā no tām ir histamīns, kas var traucēt gremošanas, hormonālo, sirds un nervu sistēmu darbību. Histamīns var izraisīt trauksmi un bezmiegu, jo paaugstina adrenalīna līmeni.
Kardiologs atklāj, no kāda pārtikas produkta vajadzētu atteikties, lai saglabātu veselu sirdi
6 pārtikas produkti, kuros var slēpties pelējums, pat ja tie izskatās pilnīgi normāli
Vairs nekādas badošanās – ēd šos 7 pārtikas produktus un tavi liekie kilogrami “izkusīs” kā sniegs saulē




