Garšvielas 0
Foto: Iryna Kaliukina/Shutterstock
Dažādas garšvielas, piemēram, lauru lapa, anīss, fenhelis var stimulēt gremošanas fermentus un insulīna ražošanu. Jāizvairās no pārāk asām garšvielām, īpaši tad, ja ir aizkuņģa dziedzera iekaisums.
Dažādas garšvielas, piemēram, lauru lapa, anīss, fenhelis var stimulēt gremošanas fermentus un insulīna ražošanu. Jāizvairās no pārāk asām garšvielām, īpaši tad, ja ir aizkuņģa dziedzera iekaisums.
Veselam
Veselam
Veselam
TV24
Kokteilis
Kokteilis
Brīdinām, ka šīs lapas saturu nedrīksti aplūkot, ja Tev vēl nav 18 gadu!
Vai tev ir vismaz 18 gadu?
Jūsu Safari tīmekļa pārlūkprogramma ir novecojusi! Iesakām to nekavējoties atjaunot, lai saturu šajā portālā varētu lietot pilnā apmērā. Vai varat izmantot kādu no populārākajām pārlūkprogrammām, piemēram, Google Chrome vai Firefox.