Foto: As food studio/SHUTTERSTOCK
    Pilngraudu auzu pārslas 0
Auzas ir viena no vērtīgākajām graudaugu kultūrām. Tajās ir šķiedrvielas, olbaltumvielas, magnijs, fosfors un B grupas vitamīni.
Auzu biezputra palīdz uzturēt stabilu cukura līmeni asinīs, uzlabo gremošanu un ilgstoši sniedz sāta sajūtu. Auzu produkti satur arī beta-glukānus, kas veicina sirds veselību, samazinot holesterīna līmeni.
            Reklāma
            
                
                    
                
            
            Reklāma
        
    
                                                Staļinam – gleznas ar kailiem vīriešiem, Čenunam – Rietumu “dārgums”: pasaulē bīstamāko diktatoru slepenās apsēstības
                            
                            
                                                Tas var maksāt ļoti dārgi: mehāniķis atklāj 5 lietas, kuras nekādā gadījumā nevajadzētu darīt automātiskās pārnesumkārbas automašīnu īpašniekiem
                            
                            
                                                Slēptās izmaksas: kuras ierīces patērē elektrību pat tad, ja tās netiek izmantotas?
                            
                            
                
                
                
                                
                
                            
                
                                
                
                                
                
                                
                
                            



