Foto – Shutterstock

Vai dziedniekam jābūt enerģētiski sakārtotam? 0


Vai dziedniekam jāvadās pēc noteikta Ētikas kodeksa, kas paredz, ka – lai spētu dziedināt citus, viņam pašam jābūt veselam un enerģētiski sakārtotam?

Reklāma
Reklāma
Veselam
Onkologi nosauc pārtikas produktus, kurus būtu tūlīt jāpārtrauc lietot uzturā, ja grib izvairīties no vēža 47
Kokteilis
VIDEO. Eirovīzijas uzvarētājs Nemo pāris minūtes pēc triumfa saplēš savu stikla mikrofonu 2
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 71
Lasīt citas ziņas

Aija T.: Jā. Tāpat dziednieks nedrīkst lietot alkoholu, jebkādas citas apreibinošas vielas, smēķēt un aizrauties ar ārlaulības sakariem. Tā ir enerģētiskā tīrība. Bet, kā mēs zinām, morāle no morāles atšķiras. Un ne visi atbilst tam, ko sludina.

Dziedniekam jābūt līdzsvarotam. Piemērs no sadzīves: ja cilvēks aizies pie ārsta, kurš šaubīsies, būs nepārliecināts un nervozs, loģiski, ka radīsies iespaids, ka viņš nezina, par ko runā un līdz galam netic pozitīvam rezultātam. Sekas būs tādas, ka pacients tomēr meklēs citu speciālistu. Ticībai ir milzīgs spēks! Arī, dodoties pie dziednieka – ja klients viņam nenoticēs, rezultāti izpaliks.

CITI ŠOBRĪD LASA
Agnese Z.-Z.: Domāju, ka dziednieka enerģētikai jābūt tīrai, lai nekādā veidā negatīvo nepārnestu uz otru cilvēku. Tieši tas pats attiecas uz saslimšanām – lai arī kādas profesijas pārstāvis tas būtu – nevajadzētu strādāt ar cilvēkiem, ja ir saķerts kas lipīgs. Tomēr, ja runājam par cita veida slimībām, daudzos gadījumos, strādājot ar klientiem, dziednieki mazina savu negatīvo karmu un dzēš karmiskos parādus, kas saistīti ar paša veselību. Ja cilvēkam no tā, ko dziednieks dara, nekļūst sliktāk, kā arī šis process nekaitē nevienam citam, tad viss ir kārtībā.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.