Ātrās ēdināšanas burgeri 18

Zinātne par to, vai piesātinātie tauki patiešām ir saistīti ar sirds slimībām, nav pilnīgi skaidra, vēsta “Time”. Ja burgerus gatavo no augstas kavlitātes gaļas, patērē mēreni, tie pat var sniegt zināmu labumu sirds veselībai, skaidro Dr. Regīna Druza, Hofstras universitātes kardioloģijas asociētā profesore un Ņujorkas Svētā Džona episkopālās slimnīcas kardioloģijas nodaļas vadītāja.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
noveco katras zodiaka zīmes pārstāvji? Dvīņi vienmēr paliek bērnišķīgi, bet Auns plāno nodzīvot līdz 120 gadiem
Kokteilis
Slaveni mīļākie, veģetatīvā distonija, sēras, ticība un alkohols: izcilās aktrises Rēzijas Kalniņas dzīves līkloči
RAKSTA REDAKTORS
“Ārste sadusmojās un izsauca policiju” – piedzīvota nepatīkama attieksme pret pacienti vienā no Latvijas galvenajām slimnīcām. Kā to komentē mediķi? 28
Lasīt citas ziņas

Bet kopumā Druza uzskata: “Dzīvnieku piesātinātie tauki, īpaši, ja tie tiek kombinēti ar ogļhidrātiem, negatīvi ietekmē sirds veselību.” Izvairīšanās no ātrās ēdināšanas restorāniem, kuros pārsvarā izmanto zemas kvalitātes produktus un neveselīgas pagatavošanas metodes, ir gudrs veids, kā rūpēties par savas sirds veselību, uzsver kardioloģe.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.