Dzelži ar raksturu 9

“Mašīna nav vienkārši pliki dzelži, bet gandrīz kā dzīva būtne. Katrai ir sava enerģētika, raksturs un pat dzimums. Piemēram, ir kaprīzas automašīnas, kuras bieži niķojas, nedarbojas, kā nākas. Ir tādas, kuras bieži iekļūst satiksmes negadījumos. Gadās arī tādas, kurām burtiski skrien virsū meža zvēri. Tam nav saistības ar vadītāja profesionalitāti, protams, ja vien ar iepriekšējo auto jau nav bijušas līdzīgas problēmas. Ne visām mašīnām ir laba enerģētika. Un tas attiecas arī uz jauniem spēkratiem tikko no konveijera.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Katram cilvēkam ir sava piemērotākā un veiksmi nesošākā krāsa, ko var noteikt pēc dzimšanas datuma. Noskaidro savējo!
Veselam
Izrādās, ka kanēlis patiesībā nemaz netop no kanēļkoka. 4 ēdienu viltojumi jeb produkti, kas nemaz nav tie, par ko tos uzskatām
Kokteilis
Nosaukti 8 vārdu īpašnieki, kuriem gribot vai negribot sanāk iekulties nepatikšanās
Lasīt citas ziņas

Pirms dažiem gadiem meklēju sev auto. Vēlējos tādu, kas labi darbojas, mani klausa un neprasa daudz ieguldījumu. No mūsu domām ļoti daudz kas ir atkarīgs. Mašīna pie manis nāca ļoti lēni un grūti. Gandrīz jau sāku nožēlot, ka tādu programmu biju iedomājusies, taču beigās gaidīšana atmaksājās,” stāsta Vita Cipruse.

“Agrāk mums ar meitu bija veca hondiņa, kur salikām iekšā visu iespējamo aizsardzībai. Kad vajadzēja braukt turp, kur konkrētajā laikā varēja notikt kas slikts, tā nedarbojās, un viss. Pēc laiciņa bez jebkādas remontēšanas sāka strādāt, it kā nekas nebūtu bijis. Pamazām sapratām, ka šādos brīžos vajag mierīgi aiziet padzert tēju.

CITI ŠOBRĪD LASA

Reiz meita, kura tolaik bija gaidībās, ilgi nevarēja dabūt hondiņu pie dzīvības. Pēc tam brauca pa iecerēto maršrutu un ieraudzīja autoavāriju – viena mašīna bija burtiski aptinusies ap stabu. Labi, ka brīdī, kad tas notika, viņa nebija pa šo ceļu braukusi!”


SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.