Neguli mirēja gultā! 9

“No negatīvās enerģijas mēbeles var attīrīt. Diemžēl ir risks nopirkt arī tādas, kas atradušās telpā, kur kāds miris, vai pat gultu, kur tas noticis. Parasti gan cilvēki intuitīvi jūt, ka ar mēbeli kaut kas nav kārtībā, un, lai cik skaista tā būtu, neiegādājas. Tomēr ekonomiskās situācijas dēļ daudzi spiesti gulēt gultās, kurās miris kāds tuvinieks. Aizbildinās, ka tā ir gluži jauna, žēl izmest. Parasti mirušās enerģijas ietekmē sāk slimot. Gulta, kurā kāds aizmidzis uz mūžu, jāsadedzina, to nav iespējams attīrīt,” uzsver dziedniece.

Reklāma
Reklāma

Kā tīrīt mēbeļu enerģētiku?

FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 42
VIDEO. “Gudrīši!” Aivars Lembergs ar vienkāršu piemēru nodemonstrē, kā sankcijas ietekmējušas Krieviju
“AstraZeneca” paziņo, ka tā ir sākusi savas Covid-19 vakcīnas izņemšanu no apgrozības visā pasaulē
Lasīt citas ziņas

– To, ko iespējams, piemēram, mīkstās mēbeles, vispirms kārtīgi iztīra ar ķīmiskiem līdzekļiem. Citus priekšmetus nomazgā ar maigu sālsūdeni. Labi, ja pēc tam var nolikt mēbeli izžūt saulē. Tad tai apiet pulksteņrādītāja virzienā ar degošu sveci. Uguns sadedzina visu. To vislabāk darīt ar baznīcas vai vaska sveci, jo tās uguns ir tīrāka, kvalitatīvāka.

– Ja pēc mēbeles iegādes par spīti enerģētiskajai attīrīšanai pasliktinās pašsajūta vai parādās veselības problēmas, labāk to (vai priekšmeta fotogrāfiju) parādīt dziedniekam – iespējams, tajā ir mirusi enerģija.


SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.