Foto: Lelde Feldmane

Vēdiskais astrologs turpina: Bet ir taču arī dzimtas karma. Piemēram, ieskatoties cilvēka individuālajā horoskopā, var redzēt arī mammu, tēti, tēta mammu utt. Piemēram, tavas mammas mamma ir tava 7. māja. Tēta mamma ir tava 12. māja. Strādā arī likums, ka tas, ko nav atrisinājuši vecāki, bērni risina 15 līdz 20 gadus ātrāk. Īpaši Sade Sati laikā (Saturna tranzīta laikā). 5

Agnese atbild: Dzimtas karma ir nosacīta. Arī katram dzimtas indivīdam ir sava personīgā karma. Piemēram, vardarbīga tēva karma atšķiras no viņa bērna karmas visai būtiski. Iespējamo variantu ir miljons. Fakts paliek fakts, ka konkrētajam cilvēkam bija vislabāk inkarnēties tieši šajā vidē. Pirmsākums ir nevis dzimtas karma, kas nosaka, ka cilvēkam ir jābūt šādam liktenim, bet gan šīs personas nepieciešamība nokļūt šo apstākļu ietekmē. Karma ir kā instruments. Iedomāsimies ļoti atšķirīgu cilvēku kopumu. Visus bez dvēselēm. Tagad iedomāsimies dvēseļu kopumu, kur katrai ir nepieciešams iegūt atšķirīgu pieredzi izaugsmes labā. Rezultātā katra no šīm dvēselēm atrod sev piemērotu cilvēku ar visu viņa apkārtnes kopsummu, kur iemiesoties, lai izietu tieši sev nepieciešamo pieredzi.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dzimšanas gada pēdējā ciparā slēpjas svarīgs vēstījums – piederība stihijai
Dārzs
11 pamata lietas, kas jāzina katram dārzniekam
Kokteilis
FOTO. Ledus ir sakustējies! 5 iekārojamākie Latvijas hokejisti mākslīgā intelekta skatījumā
Lasīt citas ziņas

No pieredzes varu minēt kādu gadījumu, kad pāris tik tikko sāka satikties un sieviete palika stāvoklī. Viņa no šī vīrieša aizgāja pie sava iepriekšējā drauga, neļaujot bioloģiskajam tēvam kopā izbaudīt grūtniecības periodu, kā arī vēlāk – kontaktēties ar bērniņu, kad tas jau bija piedzimis. Taču šim vīrietim šajā dzīvē šī pieredze bija ļoti svarīga, jo vairākas dzīves pirms tam viņš bija inkarnējies, kā šī bērna tēvs, kurš nespēja šo dāvanu – savu bērniņu – novērtēt. Kādā greizsirdības uzplūdā viņš pat bija savu 19 gadus veco dēlu nogalinājis. Tāpēc šajā dzīvē viņš ļoti pārdzīvo par nespēju tikties ar savu pēcnācēju. Bet tieši pašreizējā dzīve izrādījās vispiemērotākā viņa dvēselei, lai izpirktu savu karmu un sāktu novērtēt cilvēkus un savu bērnu. Savukārt bērnu šī vīrieša karma neskar, jo viņam ir dota pilnvērtīga ģimene.

Vēdiskais astrologs: Tu arī saki, ka „pie varas vienmēr tiekušies noziedzīgi un alkatīgi cilvēki”. Man ir zināmi citi piemēri, tāpēc labprāt uzzinātu – kāpēc šāds apgalvojums?

CITI ŠOBRĪD LASA

Agnese atbild: Runājot par varu – es neapgalvoju, ka nav citu piemēru. Priecājos, ka jūs tādus zināt un arī es zinu. Tomēr realitātē pie varas gandrīz 99% gadījumos tiek un paliek tieši manis pieminētā cilvēku kategorija. Ņemsim vērā arī to, ka es spēju ieskatīties cilvēku būtībā, viņu domās, nolūkos un mērķos. Visa pasaules vēsture manis teiktajam ir, kā apliecinājums. Kāpēc gadu tūkstošiem nemitīgi notiek kara darbība? Kāpēc nav tāda brīža, kad būtu miers? Kāpēc visās valstīs valdība apmāca cilvēkus – kā nogalināt, par pamatu ņemot tikai un vienīgi pavēli tā darīt? Kāpēc šādas pavēles tiek dotas? Aizdomāsimies par patiesajiem, nevis formālajiem iemesliem.

Vēdiskais astrologs jautā: Bet no visa raksta mani visvairāk interesē tieši šis teksts – „darot otram to, ko vēlētos saņemt pats”. Kādēļ tieši šāda pieeja? Atvaino, ja pārāk iztaujāju, bet – ņemot vērā Saules aptumsumu un raksta publicēšanas laiku – vēlētos uzzināt atbildi. Kā ar to, ko nedrīkst dot, lai neizjauktu cita karmu? Piemēram, ja kaķītis ir noķēris putniņu, bet tu viņu izglāb no kaķīša zobiem – vai beigu beigās tas tomēr būs labs darbs? Jo iespējams, ka šis putniņš bija nevērīgs pret sevi un varbūt būs nevērīgs arī pret saviem bērniem, kā rezultātā putniņi ies bojā, un laba putnu mamma nerealizēs sevi kā putnu mamma… Tātad, izglābjot nevērīgu putniņu, tu izdarīji labu? Vai tomēr sekas bija 3 jaunu putniņu bojāeja un cita putniņa ciešanas?

Agnese atbild: Jā, tā ir taisnība, ka dažādu apstākļu kopsakarību rezultātā pastāv iespēja – darot labus darbus – iegūt negatīvu rezultātu. Tomēr par to mums noteikti nav jādomā. Mums ar tīru sirdsapziņu ir jādara viss tas labākais, ko spējam konkrētajā mirklī izdarīt, pārējo atstājot varenā Visuma ziņā. Katram indivīdam ir sava pieredze, savukārt Visumam ir savs plāns. Ne velti mums ir dota tāda iespēja rīkoties. Nav neviena, kurš būtu spējīgs izvērtēt, kurā brīdī mūsu labo nolūku īstenot būtu maksimāli lietderīgi, tāpēc vēlams darīt no savas puses visu to labāko, ko spējam, pārējo atstājot Dieva rokās. Un jūsu minēto stāstu var turpināt attīstīt ar visfantastiskākajiem attīstības scenārijiem, nemitīgi nomainot pozitīvu iznākumu pret negatīvu.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.