
Produkti, kas satur augu valsts olbaltumvielas 0
Augu olbaltumvielas ir lielisks veids, kā uzturā iegūt nepieciešamo proteīnu, vienlaikus saglabājot sirds un asinsvadu veselību. Šie produkti nesatur dzīvnieku izcelsmes taukus, kas bieži paaugstina sliktā holesterīna līmeni, un ir bagāti ar šķiedrvielām, vitamīniem un minerālvielām, kas kopā palīdz uzturēt normālu asinsspiedienu un samazināt sirds slimību risku.
Pākšaugi, piemēram, pupas, zirņi, lēcas, sojas produkti un citi augi, kas satur olbaltumvielas, palīdz saglabāt asinsvadu veselību, jo tie samazina iekaisumu un nodrošina ilgstošu sāta sajūtu. Šķiedrvielas šajos produktos palīdz kontrolēt cukura līmeni asinīs un uzturēt veselīgu holesterīna līmeni.