Foto – Fotolia/ olly

Vispārēji praktiski padomi 2


1. Vissvarīgākais – visiem trim jāpatīk viens otram. Ja vismaz vienam dalībniekam ir nepatika pret citu, sekss to tikai palielinās. Meklējiet citu partneri.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šo 5 vārdu īpašnieki liek sievietēm justies kā septītajās debesīs
Kokteilis
FOTO. Skolas direktors sašutis par Eirovīzijas “dibenu” vērtībām: “Ja Dons būtu skūpstījis kādu vai laizījis grīdu, tad noteikti ierakstītos standartā” 159
Kokteilis
10 iemesli, kāpēc japāņi “nenoresnē” 7
Lasīt citas ziņas

2. Norunājiet ar savu pastāvīgo partneri stop vārdu, kuru izdzirdot, nekavējoties jāpārtrauc darbības.

3. Daži seksologi iesaka dažas dienas pirms tikšanās atturēties no seksa, kā arī iekļaut savā uzturā afrodiziakus.

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Labāk satikties neitrālā teritorijā. Pieaicinātais dalībnieks īpašnieku dzīvoklī jebkurā gadījumā jutīsies neērti. Neitrālā vietā visi ir vienlīdzīgi un vieglāk atslābināties. Ja ir pirts, tad neērtu pauzi vienmēr ir iespējams aizpildīt vārdiem “Iesim uz baseinu!” Sliktākajā gadījumā – viesnīca. Ne visiem patiks trijatā doties uz numuru administratores acu priekšā. Ja ir iespēja, pārliecinieties iepriekš, ka telpas ir tīras. Netīras grīdas un putekļi uz mēbelēm – drošs ceļš uz sabojātu vakaru.

5. Nodrošiniet romantisku atmosfēru. Atbilstoša mūzika, sveces, ziedi, šokolāde, pustumsa. Tas ir svarīgi divatā, bet trijatā – vēl jo vairāk. Ja neesat pārliecināti, ka visiem dalībniekiem patīk aromatizētas sveces, ņemiet parastās.

6. Ja ir vēlme, kopīgo vakaru var iesākt ar porno skatīšanos.

7. Augļi, ūdens un vieglas uzkodas. Dažiem uzkodas ir puse no banāna, citiem – puse grilētas vistas. Viss ir relatīvs, tāpēc vajadzētu uzzināt iepriekš, kurš no uzkodu veidiem un kāds alkohols būtu ieteicams. Pārtika un alkohols labāk mazāk un vieglāks. Stipros dzērienus nevajadzētu ņemt. Ūdenim vienmēr ir jābūt!

8. Nodrošinies ar smērvielām un kontracepciju pietiekamā daudzumā.

P.S. Raksta autors ir vīrietis ar ilgstošu attiecību pieredzi.

Avots: lifehacker.ru

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.