Foto: Pexel

Liesa cūkgaļa 9

Cūkgaļa, var būt veselīgs un garšīgs olbaltumvielu avots. Cūkgaļas fileja un cūkgaļas fileja ir īpaši piemēroti, jo tie ir liesi un satur maz tauku.

Uzturvērtība: papildus olbaltumvielām, cūkgaļa ir labs B vitamīnu, selēna un cinka avots.
Veselīgi pagatavošanas veidi: lai saglabātu cūkgaļas liesumu, izvēlieties veselīgākus gatavošanas veidus, piemēram, cepšanu, grilēšanu vai sautēšanu.
Ēdienu idejas: ceptu cūkgaļas fileju var pasniegt ar Briseles kāpostiem un kartupeļiem. Atlikušo cūkgaļu var izmantot, lai pagatavotu garšīgus salātus ar melnajām pupiņām, kukurūzu un citiem dārzeņiem.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.