Personīgā arhīva foto

Vai, ikdienā strādājot ar klientiem, esi nonākusi līdz secinājumam – kāda lielākoties ir cilvēku enerģētika? Un no kā tas atkarīgs? 15

Es strādāju ar cilvēku enerģētiskajiem ķermeņiem, kuri ir visai atšķirīgi dažnedažādās sīkās detaļās un niansēs. Šobrīd top mana izstāde, kura būs apvienota ar lekcijām – „Astrāls”. To esmu radījusi ar mērķi uzskatāmā veidā parādīt, kā redzu enerģētiskos ķermeņus un to dažādību, kā redzu eņģeļus, lāstus utt. Plānots, ka izstāde norisināsies 6 lielākajās Latvijas pilsētās. Enerģētikas atšķirības veidojas no katra indivīda iekšējās domu pasaules. No piedzīvotām traumām, aizvainojuma, sevis nosodīšanas, iegrožošanas, no apkārtējo cilvēku ietekmes un pat maģiskiem rituāliem. Kopumā ņemot – enerģētiskā ķermeņa tīrība ir atkarīga no cilvēka enerģētiskās higiēnas. No tā, kā cilvēks transformē visu negatīvo, ar ko saskaras. Kā prot to pārveidot un neitralizēt, vai arī atstāj savā emocionālajā netīrumu stūrīti, kurš kļūst arvien lielāks un lielāks, un beigu beigās bez enerģētiskajiem gružiem vairāk nekas cilvēkā nav palicis.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dzimšanas gada pēdējā ciparā slēpjas svarīgs vēstījums – piederība stihijai
TV24
Tavars: “Bailēs no militāriem draudiem pietiekoši situētas ģimenes pieņem lēmumu pārcelties tālāk no iespējamās frontes līnijas”
“Neviens nezina, kā viņu ārstēt…” izmisusi ģimene lūdz sabiedrības atbalstu mazā Roberta ārstēšanai
Lasīt citas ziņas

Tieši enerģētika manā izpratnē ir tas, kā es cilvēku sajūtu – kā personības kopumu. Skatoties uz svešu cilvēku, es jūtu, vai viņš ir ļauns, augstprātīgs, riebīgs, atriebīgs, alkatīgs, melīgs, pozitīvs, mīlošs, gaišs, mīļš, ar tieksmēm uz atkarībām, mīl ātrumu, ir sērās, iemīlējies utt. Tad, kad izjūtu personas raksturīgāko īpašību kopumu, tad saku, ka viņam ir tāda vai savādāka enerģētika. Esmu pamanījusi, ka cilvēkiem ir diezgan grūti pieņemt manis teikto raksturojumu par viņiem pašiem, jo vienmēr saku to, ko jūtu un domāju, nevis to, ko cilvēks vēlas dzirdēt. Tā ir diezgan liela neraža, ja nav vēlme dzirdēt kritiku un informāciju par negatīvo īpašību kopainu, lai pēc tam varētu veiksmīgi ar sevi strādāt.

Esi satikusi kādus cilvēkus, kuriem ir apbrīnojami tīra enerģētika? Ko no viņiem varam mācīties?

CITI ŠOBRĪD LASA

Pirmais cilvēks, kuru satiku ar tik tīru enerģētiku, pēc kāda laika kļuva par manu vīru. Un viena sieviete ir bijusi starp manām klientēm. Vīra stāsts ir tāds, ka viņš jau ilgus gadus regulāri ar sevi strādā – emocionāli, garīgi, enerģētiski un fiziski. Dzīve viņam nav bijusi no vieglākajām. Zinot viņa pagātni, man vēl joprojām gribas raudāt aiz žēluma par tādu likteni. Tomēr enerģētika tīra. Kā tas iespējams? Par to es daudz stāstu – gan ikdienā, gan savā blogā, gan grāmatās un intervijās, jo šis ir standarta jautājums vizītēs. Bet – kā domājat – cik ir reālu darītāju pēc atbildes noskaidrošanas? 1% maksimums. Diemžēl cilvēks pēc savas būtības ir slinks un parasti dara savā labā kaut ko tikai tad, kad ir jau nopietnas problēmas.

Kad jautāju vīram, ko viņš dara, lai uzturētu sevi ar tīru enerģētiku, pirmā atbilde bija – „neko” – jo nebija konkrētas metodes un mērķa to panākt. Pakāpeniski iepazīstot viņu, noskaidrojās, ka jau daudzus gadus viņš nemitīgi ar sevi strādā. Meditē, vizualizē enerģiju plūsmas sevī, apmeklē baznīcas, tempļus, vingro ci-gun, piekopj dažādas fiziskās aktivitātes, pilda elpošanas tehnikas (pranajāma), skaita mantras un tēvreizi, kā arī strādā psiholoģiski ar savām traumatiskajām emocijām. Tas ir viņa dabiskais dzīves stils, līdz ar to pašam šķiet, ka neko nedara. Tāpat bija ar sievieti, kura ieradās pie manis ar tīru enerģētiku. Viņa cītīgi ar sevi strādāja, bet nezināja, vai ir kāds rezultāts. Dzīvē viss bija labi, bet vēlējās atnākt, lai pārbaudītu, vai viss tiešām ir kārtībā. Kā izrādījās, viss bija vislabākajā kārtībā.

Ko no tā varam mācīties? Ir vērts strādāt ar savām negatīvajām emocijām un atmiņām, kā arī enerģijām. Nepatīkamas emocijas un atmiņas ir jāmaina uz pozitīvām. Savukārt enerģija regulāri jāvizualizē – kā tā plūst ķermenī. Domās jātīra sevi ar baltu enerģiju, jāpludina pa visu ķermeni balta gaisma. Tāds sīkums, bet patiešām darbojas. Tāpat, kā mēs varam piesārņot sevi ar savām domām, mūsu spēkos ir arī attīrīt. Protams, piesārņoties ir vieglāk, jo, kad dusmojamies, tad ieliekam procesā lielu daudzumu emocionālās enerģijas. Bet, kad veicam attīrīšanos, tad ir grūti uzjundīt tik spēcīgas emocijas. Bet ir vērts mēģināt, jo rezultāti neliks uz sevi ilgi gaidīt! Rekomendēju arī izlasīt rakstu manā blogā domuspeks.com ar nosaukumu „Garīgums un 5 īpašības, kas traucē ceļā uz to”. Tur iespējams uzzināt, kā lepnums, skaudība, nosodījums, bailes un skopums mums personiski ļoti sāpīgi iegriež. Dēļ šīm īpašībām katrs pats sev esam nevis laimes, bet gan nelaimes kalēji.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.