Foto: Pixabay.com

5 dārzeņi, kurus pirms gatavošanas nevajadzētu mizot, tostarp kartupeļus. Kāpēc tā? 0

Vitamīniem un šķiedrvielām bagāti dārzeņi ir ikdienas ēdienkartes pamats, taču – vai esi aizdomājies, ka to visvērtīgākā daļa nereti slēpjas tieši mizā?

Reklāma
Reklāma
Tik smagi “iegrābies” Putins nebija 25 gadus: tagad galvenais nepalaist šo iespēju garām
Mājas
Berzēšanās gar kājām, gulēšana virsū, astes kustināšana – iemācies saprast, ko kaķis tev šādi “saka”
Kokteilis
Darbs ir dzīves jēga!? Kurām zodiaka zīmēm visātrāk draud izdegšana, bet kuras ir “darbadrošas”? 1
Lasīt citas ziņas

Dažus dārzeņus, piemēram, kartupeļus, burkānus un gurķus, vislabāk ir lietot uzturā ar visu mizu, lai saglabātu visas šajos dārzeņos esošās uzturvielas un veselībai labvēlīgās īpašības.

Lūk, pieci dārzeņi, kurus nevajadzētu mizot, lai uzņemtu maksimāli daudz vērtīgu uzturvielu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.