Foto: Pixabay.com

5 dārzeņi, kurus pirms gatavošanas nevajadzētu mizot, tostarp kartupeļus. Kāpēc tā? 0

Vitamīniem un šķiedrvielām bagāti dārzeņi ir ikdienas ēdienkartes pamats, taču – vai esi aizdomājies, ka to visvērtīgākā daļa nereti slēpjas tieši mizā?

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Gan Pauls, gan Lapčenoks tolaik bija salauzuši viņu,” viens no Noras Bumbieres tuvākajiem draugiem atklājis iepriekš nezināmus faktus
RAKSTA REDAKTORS
“Tā tiešām ir? Vienreiz taču ir samaksāts…” Meita pēc mātes nāves neizpratnē par nodokļa maksājumu no uzkrātās pensijas
Vīrietis bez atļaujas iegājis telpā, kur veikta magnētiskā rezonanse, un gājis bojā 1
Lasīt citas ziņas

Dažus dārzeņus, piemēram, kartupeļus, burkānus un gurķus, vislabāk ir lietot uzturā ar visu mizu, lai saglabātu visas šajos dārzeņos esošās uzturvielas un veselībai labvēlīgās īpašības.

Lūk, pieci dārzeņi, kurus nevajadzētu mizot, lai uzņemtu maksimāli daudz vērtīgu uzturvielu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.