Foto: Pixabay.com

5 dārzeņi, kurus pirms gatavošanas nevajadzētu mizot, tostarp kartupeļus. Kāpēc tā? 0

Vitamīniem un šķiedrvielām bagāti dārzeņi ir ikdienas ēdienkartes pamats, taču – vai esi aizdomājies, ka to visvērtīgākā daļa nereti slēpjas tieši mizā?

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
TV24
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Lasīt citas ziņas

Dažus dārzeņus, piemēram, kartupeļus, burkānus un gurķus, vislabāk ir lietot uzturā ar visu mizu, lai saglabātu visas šajos dārzeņos esošās uzturvielas un veselībai labvēlīgās īpašības.

Lūk, pieci dārzeņi, kurus nevajadzētu mizot, lai uzņemtu maksimāli daudz vērtīgu uzturvielu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.