Foto no GoFundmePage

Kad pēc medicīniskajām pārbaudēm decembrī atklājās, ka vēža šūnas ir viņa mugurkaula smadzeņu šķidrumā, Dorians un viņa ģimene pieņēma lēmumu pārtraukt ārstēšanu īsi pēc Jaunā gada. Neilgi pēc tam viņš savam tētim pateica, ka viņam ir mērķis. 0

Viņa māte stāsta, ka Dorians esot teicis, ka viņš vēloties būt slavens “uz Ķīnas tilta”. “Viņš bija domājis Lielo Ķīnas mūri. Taču bija zinājām, ka tas būtu grūti īstenojams, jo tas būtu smags ceļojums,” teic Melisa Mareja.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Onkologi nosauc pārtikas produktus, kurus būtu tūlīt jāpārtrauc lietot uzturā, ja grib izvairīties no vēža
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 71
Pirmās pazīmes jau ir: Bijušais NATO komandieris brīdina par Kremļa iespējamiem uzbrukuma plāniem saistībā ar NATO mācībām Baltijas jūrā 125
Lasīt citas ziņas

Dorians nosprauda sev mērķi. “Es domāju, ka, pirms došanās uz debesīm, es vēlos pamēģināt kļūt tik slavens, cik vien spēju,” uzsvēris zēns.
Tālāk sekoja paisuma vilnis sociālajos medijos. Pāris ieraksti sociālajā Feisbukā, mazliet vairāk Tviterī, un, pirms viņa ģimene un draugi to uzzināja, pasaule atbildēja ar mirkļbirku “#DStrong.”

“Tas ir kā mans mazais logo. Tev ir jāpaliek stipram priekš D,” skaidroja Dorians.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pēdējās dienās tūkstošiem cilvēku ir pievienojušies apņēmīgajam zēnam. Starp atbalstītājiem ir arī amerikāņu futbola komandas “New England Patriots” spēlētājs Robs Gronkovskis, kurš šonedēļ apciemoja Dorianu, kā arī svešinieki, kuru iedvesmojis Dorians un viņa apņēmība.
“Man ir atbalsts no Parīzes, Japānas, Šveices un Itālijas. Viņi visi saka, lai es turpinu cīnīties. Viņi tic man. Un ir patiešām jauki zināt, ka tik daudzi cilvēki iestājas par mani,” piebilst zēns.

Ņemot vērā to, kam zēns ir gājis cauri, un, kas viņam stāv priekšā, 8 gadus vecais cilvēks šķiet daudz gudrāks un dziļāks nekā viņa vienaudži savienojumā ar labu humora izjūtu.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.