Foto: Fotolia

Hipotonija (pazemināts arteriālais asinsspiediens): sapņos pilnīgs nespēks, nav iespējams pakustēties, aiziet prom no bīstamas vietas vai izvairīties no nepatīkamas, dzīvību apdraudošas situācijas, nav iespējams pat roku pacelt, apātija, ir sajūta, ka iztek visas asinis. 0

Hipertonija (paaugstināts arteriālais asinsspiediens): liela slodze, troksnis ausīs, sapņos pārdzīvo spēcīgus satricinājumus, redzētais ir iespaidīgs un trauksmains – dabas katastrofas, cunami, zemestrīces, vētras. Sajūta, ka ir karš, ka cilvēks ir apbērts zem drupām un nav iespējams atbrīvoties.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Katram cilvēkam ir sava piemērotākā un veiksmi nesošākā krāsa, ko var noteikt pēc dzimšanas datuma. Noskaidro savējo!
Kokteilis
Nosaukti 8 vārdu īpašnieki, kuriem gribot vai negribot sanāk iekulties nepatikšanās
Veselam
Izrādās, ka kanēlis patiesībā nemaz netop no kanēļkoka. 4 ēdienu viltojumi jeb produkti, kas nemaz nav tie, par ko tos uzskatām
Lasīt citas ziņas

Sirds asinsvadu sistēma: sistēmiskos sapņus vienojošs motīvs – nāves bailes, zibens spēriens, ass priekšmets sirdī, šaurs, spiedošs apģērbs.

Problēmas aknās, žultspūslī: sapņos ir kautiņi, dūrieni sānos ar asu nazi, rādās jēla gaļa, mutē jūtama asins garša. Cilvēks sapņo, ka viņam kāds dzenas pakaļ, bēgšana ir ilgstoša, mokoša un nogurdinoša, ir dusmas, naida sajūta, neapmierinātība ar visu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kuņģa zarnu trakts: puvušas zivis, sabojājusies jēla gaļa, sapuvuši augļi. Sabojājies ēdiens. Sapņos cilvēks ēd ļoti negaršīgas un pilnīgi pārtikai nederīgas lietas. Sapņo, ka izkrīt zobi, parādās nepatīkama sāļa garša mutē.

Elpceļi un plaušas: sapņo, ka slīkst, ka grimst purva rāvā. Smakšanas sajūta, jo smok kādā šaurā vidē – tunelī, zemūdenē. Sajūta, ka nav, ko elpot, jo esi nonācis biezā, lipīgā miglā. Spēcīga baiļu sajūta.

Saaukstēšanās slimības un gripa: netīra veļa, peldēšanās purvā, netīrumi. Ledains ūdens vai pārāk karsta pirts, ugunsgrēks. Murgi ar pakaļdzīšanos, monstri.

Artrīts sīkajās roku locītavās: sistēmiskajā sapnī ir jāpaņem kaut kāds svarīgs priekšmets rokās, bet nekādi neizdodas – grāmata, soma vai naudas maks visu laiku izslīd no rokām.

Neirozes, spēcīgs stresa izraisīts satricinājums: cilvēks sapņo, ka, ka kails atrodas liela pūļa vidū, ka jāpārvar augsta siena, bet tas neizdodas, ka skrien uz vilcienu, bet nepagūst.

Speciālisti akcentē – šādi sapņi, kas atkārtojas, nekādā gadījumā nav diagnoze, bet gan tikai brīdinājuma signāls, kurā būtu vērts ieklausīties. Un īpaši nevajadzētu brīnīties, ja kādreiz ārsts sarunā ar jums pajautā – par ko sapņojāt šonakt?

Avoti:
http://dreamstudies.org
http://svpressa.ru/health
https://www.psychologytoday.com
Grāmata Н. В. Касаткин, “Теория сновидений”.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.