STRUKTURĒTS IR VĒLAMĀKS 4

Veselīgas ēšanas un dzeršanas sludinātāji uzsver, ka milzu nozīme ir pH līmenim, kas raksturo šķidruma skābumu vai sārmainību: jo zemāks pH dzērienā (jo skābāks tas ir), jo nevēlamāks šāds šķidrums. Tas, kurš regulāri lieto skābus dzeramos (un arī ēdienus), veicinot skābu vidi organismā, riskē agrāk novecot, rodas arī veselības problēmas. Turpretī sārmains ūdens ir vēlams, tā iegūšanai pat izgudroti īpaši jonizētāji.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Katram cilvēkam ir sava piemērotākā un veiksmi nesošākā krāsa, ko var noteikt pēc dzimšanas datuma. Noskaidro savējo!
RAKSTA REDAKTORS
Ineses Supes cīņa turpinās: “Kad iznācu no ķirurga kabineta, es apraudājos, jo man gribējās iznākt kā uzvarētājai, bet tā pagaidām nesanāk”
Vai zināji, ka šie ieradumi veicina mūsos skumjas un nomāktu garastāvokli?
Lasīt citas ziņas

Tomēr tiek uzsvērts, ka ūdens struktūra ir daudz svarīgāka par tā ķīmisko sastāvu, jo strukturēts ūdens palīdz organismam daudz saprātīgāk izmantot dzīvības enerģijas rezerves. Ja kāds orgāns ir slims, ap tā šūnām esošais ūdens nav strukturēts. Nomainot šo nestrukturēto ūdeni ar strukturētu, orgāna darbība atjaunojas, turklāt iedzertais strukturētais ūdens apbrīnojamā veidā pats atrod, kurām šūnām jāpalīdz.

Kas īsti ir strukturēts ūdens? No nestrukturēta ūdens to nevar atšķirt ne pēc krāsas, ne smaržas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Garšas īpašības gan var būt mainījušās, taču arī to pamanīs tikai cilvēki ar trenētām garšas kārpiņām.

Strukturēšanā piedalās dziednieku, šamaņu, priesteru un citu cilvēka miesas un dvēseles glābšanas jomas speciālistu plaši lietotā ūdens spēja atcerēties.

Ūdens spēj uztvert visu veidu dabā sastopamos viļņus dažādās frekvencēs: gaismu, skaņu, elektromagnētisko strāvojumu. Turpretī mēs, dažādu sugu dzīvās būtnes, spējam uztvert šos viļņus tikai noteiktā diapazonā. Plašu rezonansi izraisījusi japāņa Masaru Emoto pārliecība, ka ūdens maina savu struktūru atkarībā no tā, kādas vibrācijas dzirdējis: mīļus vārdus un skaistu, harmonisku mūziku vai rupjas lamas, niknu kliegšanu un smago metālu. Dzirdēti arī termini aktivēts, dzīvs, klāsteru ūdens, un struktūra nozīmē ūdens molekulu izkārtojumu – harmonisku (ja ūdeni strukturējusi pozitīva informācija) vai haotisku (ja informācija bijusi negatīva).

Tautas dziedniecībā ūdens strukturēšanu mēdz dēvēt arī par vārdošanu, uzlādēšanu, uzstrāvošanu.

Ir rinda vārdojumu formulu, bet ūdens saprot arī vienkāršiem vārdiem izteiktu vēlējumu vai lūgšanu.

Nereti tiek izmantots atkausēts ūdens, jo to mēdz uzskatīt par enerģētiski vērtīgāku, cilvēka organismam saprotamāku. Vislabāk saldēt avota ūdeni, taču, ja tā nav, derēs arī ar sudrabu vai pīlādža lapām attīrīts krāna ūdens. Ja ūdenim bijuši piemaisījumi, atkausējot tie nogulsnēsies trauka apakšā vai sastāsies virspusē.

Reklāma
Reklāma
Piemaisījumi, protams, jānoņem. Atkausēts ūdens maziem malciņiem jāizdzer dienas laikā. Arī uz trauka, kurā ūdeni saldēs, var uzlīmēt lapiņu ar uzdevumu.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.