Foto: SHUTTERSTOCK

Konservēti pākšaugi 0

Pupiņas, lēcas un turku zirņi ir gan bagāti ar olbaltumvielām, gan šķiedrvielām, kas kopā palīdz lēnām atbrīvot cukuru asinīs. Šie produkti samazina cukura līmeņa svārstības un veicina sāta sajūtu, kā arī nerada liekas tauku un holesterīna devas, kas ir labvēlīgi arī sirds veselībai.

Kanēlis

Kanēlis ir dabīgs antioksidantu avots, kas var palīdzēt samazināt cukura līmeni asinīs pēc ēšanas. Tas ir salds un aromātisks papildinājums, ko viegli pievienot tējai, kafijai vai ēdieniem. Regulāra kanēļa lietošana var atvieglot cukura kontroli un mazināt iekaisumu organismā.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.