
Foto: SHUTTERSTOCK
Mandeļu milti 0
Mandeļu milti ir lieliska alternatīva parastajiem kviešu miltiem, jo satur mazāk ogļhidrātu un vairāk šķiedrvielu un proteīnu. Tas palīdz uzturēt stabilāku cukura līmeni pēc ēšanas un padara ēdienu barojošāku. Mandeļu miltus var izmantot cepšanā, desertos vai kā papildinājumu biezputrām.
Reklāma
Reklāma
Ikdienā mēdz ēst vienveidīgi? 10 ieradumi, kas nemanāmi iznīcina jūsu zarnu darbību
Uzlabosies hormonālais līdzsvars un imunitāte! 5 produkti, kurus katrai sievietei ieteicams iekļaut ikdienas ēdienkartē
Slāpst? Ne visi dzērieni līdzēs! 3 dzērienu veidi, no kuriem karstā laikā labāk izvairīties, ja nevēlies riskēt ar savu veselību