Liesie olbaltumvielu avoti 0
Tādi produkti kā vistas fileja, baltā zivs, olas vai tofu ir lielisks veids, kā uzņemt olbaltumvielas bez liekiem taukiem. Tie palīdz saglabāt muskuļu masu, kas ir svarīga, lai vielmaiņa būtu aktīva arī svara zaudēšanas laikā. Regulāra šo produktu lietošana palīdz arī mazināt kāri pēc neveselīgām uzkodām.
Pilngraudu produkti
Auzu pārslas, kvinoja, brūnie rīsi un pilngraudu maize ir lēni sagremojami ogļhidrāti, kas ilgstoši nodrošina enerģiju un sāta sajūtu. Tie neizraisa straujas cukura līmeņa svārstības, kas ir raksturīgas, piemēram, baltmaizei vai saldumiem. Pateicoties šķiedrvielu saturam, tie arī uzlabo zarnu trakta darbību.




