Ogas 0
Mellenes, avenes, zemenes un kazenes ir ne tikai garšīgas, bet arī ar salīdzinoši zemu cukura saturu. Tās ir lielisks veids, kā mazināt kāri pēc saldumiem, vienlaikus uzņemot daudz antioksidantu un šķiedrvielu, kas palīdz gremošanai un cīņai ar iekaisumiem.
Avokado
Avokado satur veselīgos taukus, kas palīdz regulēt apetīti un paaugstina labsajūtas hormonu līmeni. Šie tauki arī palīdz absorbēt taukos šķīstošos vitamīnus. Taču jāatceras, ka arī šeit der atcerēties par mērenību – pietiek ar pusi avokado dienā, lai gūtu labumu.
Asās garšvielas
Čili, kajēnas pipari un citi asi produkti kapsaicīnu – vielu, kas paaugstina ķermeņa temperatūru un nedaudz paātrina vielmaiņu. Šādas garšvielas arī palīdz ēst lēnāk un samazina apetīti, jo izraisa spēcīgāku sāta sajūtu.




