Foto: Freepik.com

Tumšā šokolāde un piens 0

Tumšā šokolāde, īpaši ar vismaz 70% kakao, ir vērtīgs produkts, kas satur vielas, kas var palīdzēt sirdij un uzlabot noskaņojumu. Taču, ja to ēd kopā ar pienu, piena olbaltumvielas var traucēt šo labvēlīgo vielu uzsūkšanos organismā. Tas nozīmē, ka daļa šokolādes sniegtā labuma sirdij var netikt izmantota. Lai pilnvērtīgi izmantotu tumšās šokolādes īpašības, labāk to ēst atsevišķi, nevis kopā ar pienu vai piena produktiem. Šādi tu iegūsti gan labāku garšu, gan vairāk veselīgās iedarbības.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.