Foto: Freepik.com

Kam tas ir kaitīgs? Eksperti nosaukuši trīs cilvēku grupas, kurām vajadzētu izvairīties no skābā krējuma 0

Skābais krējums ir viens no iecienītākajiem fermentētajiem piena produktiem, kas bieži vien atrodams uz mūsu galdiem. Tas piešķir zupām krēmīgumu, ir lielisks papildinājums ceptiem kartupeļiem, plācenīšiem un mērcēm, un bieži tiek izmantots arī salātos. Tomēr, kā rāda ārstu un uztura speciālistu novērojumi, ne visiem šis tradicionālais produkts ir piemērots. Ir cilvēku grupas, kurām skābais krējums var radīt vairāk kaitējuma nekā ieguvuma – īpaši, ja to lieto bieži un lielos daudzumos.

Reklāma
Reklāma
Krimināls
VIDEO. Tieši pirms pirmā septembra kanalizācijas akā atrod mammu ar divām meitiņām: ir spekulācijas par baisu noziegumu 13
RAKSTA REDAKTORS
“Šķita, ka trakākais nu jau aiz muguras…” Auto “ideālā stāvoklī” jeb pirkums, kas pārvērtās par mācību mūžam
“Zīdainis atrasts ietīts dvielī, melnā atkritumu maisā skapī” – policija arestē studenti, kas slēpusi mirušu jaundzimušo
Lasīt citas ziņas

Sagatavots pēc ārzemju preses materiāliem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.