
Foto: SHUTTERSTOCK
Konservētas zivis 0
Tuncis, lasis, sardīnes un citas konservētās zivis ir pilnas ar omega-3 taukskābēm, kas palīdz samazināt iekaisumu un veicina insulīna efektivitāti. Tas nozīmē, ka cukurs asinīs tiek labāk izmantots un mazāk uzkrājas. Regulāra šo zivju iekļaušana uzturā var arī uzlabot sirds veselību, kas ir īpaši svarīgi diabēta pacientiem.
Reklāma
Reklāma
Ikdienā mēdz ēst vienveidīgi? 10 ieradumi, kas nemanāmi iznīcina jūsu zarnu darbību
Uzlabosies hormonālais līdzsvars un imunitāte! 5 produkti, kurus katrai sievietei ieteicams iekļaut ikdienas ēdienkartē
Slāpst? Ne visi dzērieni līdzēs! 3 dzērienu veidi, no kuriem karstā laikā labāk izvairīties, ja nevēlies riskēt ar savu veselību