
Kivi 0
Šis nelielais, zaļais auglis ir īsts vitamīnu, minerālu un antioksidantu avots. Kivi satur C vitamīnu, kāliju un šķiedrvielas, kas palīdz samazināt oksidatīvo stresu un uzturēt veselīgu asinsspiedienu. Speciālisti norāda, ka ēdot trīs kivi dienā vairākas nedēļas, iespējams novērot pozitīvu ietekmi uz sirds un asinsvadu sistēmu.
Kivi ne tikai stiprina veselību, bet arī uzlabo pašsajūtu – tas ir salīdzinoši zems kaloriju ziņā, bet ļoti sātīgs. To var ēst svaigu kā uzkodu, pievienot kokteiļiem, salātiem vai desertiem. Kivi arī labi sader ar citrusaugļiem un banāniem, tāpēc bieži to izmanto kā daļu no vitamīnu pilna smūtija. Regulāra kivi ēšana palīdz ne tikai asinsspiedienam, bet arī imunitātei, ādas veselībai un enerģijas līmenim ikdienā.