Foto no Shutterstock.com

Glāsti caur drēbēm – virspusējs petings 1

Šī petinga veida būtība ir tāda, ka partneri glāsta viens otru caur drēbēm. Tas sniedz īpašas izjūtas, var teikt – saasina uztveri. Orgasms apģērbā – tā nav zinātniskā fantastika, īpaši, ja apģērbs ir speciāli izvēlēts, ar noteiktām īpašībām, lai kontaktējoties pastiprinātos taustes izjūtas. Tādi materiāli ir: zīds, šifons, atlass, samts utt. Apģērbam jābūt seksuālam, kārdinošam, ko panāk ar piegriezuma palīdzību – uzsver intīmās ķermeņa zonas vai daļēji tās atklāj ar caurspīdīga auduma palīdzību.

Reklāma
Reklāma
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un LBTU lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 72
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 7
Lasīt citas ziņas

Apakšveļas izmantošana nav obligāta. Sievietēm noderēs viegla kleitiņa vai peņuārs. Arī vīrieši mēdz izmantot sieviešu apakšveļu un zeķes. Lai pastiprinātu taustes sajūtas, partneri mēdz savu apģērbu samitrināt. Tāpat virspusējais petings bez tradicionāliem glāstiem var ietvert dzimumorgānu berzēšanos caur plāno apģērbu – dzimumakta simulāciju.

Dziļā petingā seksuālie partneri kaili glāsta viens otra ķermeni, tai skaitā dzimumorgānus. Iespējama vīrieša dzimumlocekļa stimulācija ar sievietes krūtīm. Bieži praktizē tādu metodi kā abpusēja dzimumorgānu berze, līdz tiek sasniegtas baudas virsotnes.

Avots: sex-like.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.