Negaidīta vilšanās vārdā Juta 0


“Saņēmos noorganizēt Līgo ballīti savās lauku mājās, jāatzīst, ka viens no iemesliem bija arī iespēja uzaicināt Gunti, uz kuru kādu laiku metu aci. Un tieši viņš pirms pāris mēnešiem draugu dzimšanas dienas ballītē mudināja, lai rīkoju Līgo svētkus! Ļoti nopietni visam pieķēros – pasākuma lapa feisbukā, pārdomāts ēdamais, telšu celšanas vieta. Vārdu sakot, padomāju par visu!

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
7 pārsteidzošas lietas, ko par jums atklāj apģērba krāsa
Kadirovam daudz nav atlicis – viņš mirst. Čečenijas līdera nāve var ievilkt Putinu jaunā karā 144
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai 46
Lasīt citas ziņas

Un Guntis privāti man rakstīja, kāds tad alus namamātei vislabāk garšo un sarakstē kārtīgi flirtējām, vai tad nebūs par aukstu papardes zieda meklēšanai. Līgo dienā pagalms bija uzpucēts, viss izrotāts, es pati arī biju īpaši piedomājusi pie svētku tērpa. Pamazām brauca viesi, un, kad ieraudzīju Gunta mašīnu, sirds jau notrīcēja. Bet tad no viņa mašīnas izkāpa meitene, ko redzēju pirmo reizi. Domāju – nu, sazin kas tā tāda, varbūt māsīca. Protams, protams, protams, ka tā nebija viņa māsīca, bet gan viņa draudzene Juta. Tā nu visas manas ieceres attiecībā uz Gunti un romantisku saskatīšanos pie Līgo ugunskura ātri vien bija zudušas.”

Meklēja prezervatīvu, atrada alu

“Jāteic, ka gadījums gan nenotika ar mani, bet kādu manu draudzeni, tāpēc nevarēšu ieslīgt detaļās. Tas notika pirms gadiem sešiem-septiņiem Līgo svinībās pie draugiem, kur sabraukusi bija teju visa apkaime un vēl draugi no Rīgas un citiem reģioniem. Publika bija raibu raibā, svinēšana ievilkās teju visu brīvdienu garumā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mana draudzene jau diezgan agri nozuda ar kādu simpātisku čali. Protams, biju pārsteigta, ka pēc neilga laika viņa nāca uz svinību vietas pusi. Viena. Izrādījās, ka viņa bija ieradusies palūgt kādai draudzenei prezervatīvu. Kāda sāka jokot, ka varot piedāvāt tikai alu. Tā kā dāma sabiedriska un ar humora izjūtu, kaut ko pajokoja pretī un paņēma alu. Tad vēl kāds pateica kaut ko smieklīgu, un sāka raisīties jautras sarunas. Viņa pie simpātiskā puiša tā arī neatgriezās. Nezinu, kur viņš tovakar palika. Iespējams, aizmiga, gaidot meiteni, jo svinību vietā tā arī neparādījās.”

Asās Līgo nakts sajūtas

“Iestājās Līgo nakts tumsiņa, un meklējām vietu, kur to papardes ziedu papurināt. Svinējām ar kuplu draugu loku svētkus pirtī un nolīdām tukšā telpā fiksi nokniebties. Kārtīgi ņemamies, bet pēkšņi viss paliek jocīgi, viss kasās un kniebj, pat dzeloša sajūta. Atcerējos par kāda seriāla sēriju, kur dāmai no vīrieša sviedriem bija alerģija. Bet izrādījās, ka guļam nevis uz mīksta matrača, kā sākotnēji likās, bet uz stikla vates!” atceras Brigita.

Par laimi, situācija nebeidzās ar nopietnām veselības problēmām, bet tikai pamatīgu un ilgu kasīšanos. Brigitas stāsts ir kā atgādinājums papardes zieda meklētājiem, ļaujoties kaislei, tomēr nedaudz palūkoties kas notiek ap un zem tevis. Tas var pasargāt no nepatīkamām izjūtām un pat veselības problēmām. “Es nezinu, vai tev ir nācies pieskarties stikla vatei, bet nu tā nav nekāda mīlēšanās satīna palagos,” piebilst Brigita.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.