
7. Edamame 0
Zaļās sojas pupiņas jeb edamame ir populāras Āzijas virtuvēs. 100 gramos ir 9 grami ogļhidrātu un 5 grami šķiedrvielu. Tās parasti tiek tvaicētas un pasniegtas ar vai bez pāksts, viegli pārkaisītas ar sāli garšas pastiprināšanai. Šīs pupiņas ir ne tikai sātīgas, bet arī labs augu izcelsmes olbaltumvielu un šķiedrvielu avots, kas palīdz ilgāk uzturēt sāta sajūtu
8. Kale jeb lapu kāposts
Tāpat kā citi tumši zaļie lapu dārzeņi un krustziežu dzimtas augi, kale kāposts satur daudz vērtīgu uzturvielu. Tas bieži tiek dēvēts par “superproduktu” un ir īpaši piemērots šķiedrvielu uzņemšanas palielināšanai, ja ievēro diētu ar zemu ogļhidrātu saturu.