Foto – Fotolia/Nomad_Soul

Noteikums nr 3: izslēdz no ēdienkartes treknus ēdienus 0

Vīriešu versija: viskijs nav trekns. Bet to, ka no alkohola cieš aknu funkcija un nekontrolēti apmēros aug miesas – tas jau ir kas cits.

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu 142
Lasīt citas ziņas

Adaptētais variants: sastādiet aizliegto produktu sarakstu. Ierobežoti lietojamiem norādiet daudzumus, ko drīkst lietot noteiktā laika posmā.

Noteikums nr 4: mazāk ēd saldumus

Vīriešu versija: viņš neēda piena kokteili ar šokolādes sīrupu – viņš to dzēra!

CITI ŠOBRĪD LASA

Adaptētais variants: drīkst visu. No rīta līdz pusdienām. Šajā laikā ir mazāk iespēju ieskriet iemīļotajās ātrajās ēstuvēs pēc kaudzes saldumu, trekniem un sālītiem ēdieniem. Un apēstajām kalorijām, tieši otrādi, ir vairāk iespēju dienas laikā “sadegt”.

Noteikums nr 5: izvēlies mazkaloriju produktus

Vīriešu versija: majonēze ar “nulli kalorijām” un gāzētie dzērieni “light” ir izdomāti vīriešu tievēšanai! Un kāda gan starpība, cik steikus viņš apēda? Tā taču ir mazkaloriju teļa gaļiņa!

Adaptētais variants: sastādiet ēdienkarti. Pašu drošībai nodrošinieties jau laikus ar sarakstu un ēdiena apjomu tievēsanai: ja viņš uzskatīs, ka diētiskais ēdiens nav ēdams, viņš tā vietā aprīs jūsu smadzenes.

Noteikums nr 6: dzer vairāk šķidruma

Vīriešu versija: sula ir šķidrums, alkohols – šķidrums, piens – šķidrums, tēja ar piecām karotītēm cukura un ievārījumu – arī! Viss, kā jūs prasījāt!

Adaptētais variants: nomainiet šos dzērienus pret ūdeni. Nu… vismaz pusi no tiem.

Noteikums nr 7: nopērc sporta kluba abonementu

Vīrieša versija: nu, nopirki – nopirki, ko dusmojies? Ņem savu abonementu!

Adaptētais variants: ja jūs neesiet pārliecināti, ka trenažieru zāle vispār jūsu otro pusi interesē, vienkārši ieviesiet aktivitātes ikdienas gaitās – iesākumam derēs pastaigas ar suni, bērnu, draugiem…

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.