Foto. pexels.com/Vanessa Loring

Grieķu jogurts 0

Kāpēc izvēlēties? Grieķu jogurts ir bagāts ar olbaltumvielām (aptuveni 10 g uz 100 g), satur maz kaloriju un ogļhidrātu, kā arī veicina zarnu veselību, pateicoties probiotikām.

Kā pagatavot? Izvēlies dabīgu grieķu jogurtu bez pievienota cukura. Pievieno svaigas vai saldētas ogas (piemēram, avenes vai mellenes) vai nedaudz medus salduma pastiprināšanai. Var pievienot arī nedaudz granolas vai riekstu, lai palielinātu tekstūru un šķiedrvielas.

Padoms: Izvairies no aromatizētiem jogurtiem ar augstu cukura saturu. Meklē produktus ar augstu olbaltumvielu procentu un zem 5 g cukura uz 100 g.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.