Ilustratīvs foto

Godži ogas 0

Godži ogas ir nelielas, sarkanīgas ogas ar saldenu un nedaudz skābu garšu, kas padara tās īpaši interesantas un gardas. Tās ir ļoti bagātas ar vielām, kas palīdz organismam cīnīties ar iekaisumu un stiprina imunitāti. Regulāra godži ogu lietošana uzturā palīdz saglabāt enerģiju, uzlabot redzi un atbalstīt vispārējo veselību.

Ogas satur īpašu vielu – zeaksantīnu – kas ir svarīgs acu veselībai un palīdz saglabāt skaidru redzi, īpaši ilgstoši strādājot pie datora vai lasot. Papildus tam, godži ogas var palīdzēt uzturēt normālu cukura līmeni asinīs un labu holesterīna līmeni, kas ir svarīgi sirds un asinsvadu veselībai.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.