Foto: Pexels

Cilvēks uztver katru maltīti ārpus mājas kā “svētku brīdi” 0

Kad cilvēki dodas uz restorāniem vai kafejnīcām, bieži vien viņi to uztver kā svētku notikumu. Lielās porcijas, deserti un uzkodas – viss tiek pasniegts tā, ka cilvēkam ir grūti pretoties pārēšanās kārdinājumam. Tā vietā, lai uzskatītu katru ēdienreizi par svētkiem, Jangs iesaka izvēlēties tikai vienu papildu ēdienu, kas būs pietiekams, lai apmierinātu izsalkumu.

Ja izvēlies vieglākus ēdienus – piemēram, salātus ar vistas gaļu un olīveļļu – tas būs ne tikai veselīgāk, bet arī palīdzēs kontrolēt lieku kaloriju uzņemšanu.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.