
Foto: SHUTTERSTOCK
Kefīrs 0
Kefīrs ir fermentēts piena produkts, kas tiek ražots divu veidu fermentācijas ceļā – cukura fermentācija, izmantojot piena cukuru, kas pazīstams kā laktoze, un rauga fermentācija, izmantojot kefīra graudus.
Fermentācijas laikā veidojas bioloģiski aktīvas vielas un organiskās skābes, kas palīdz cīnīties ar kaitīgajiem mikrobiem zarnās un organismā kopumā.
Reklāma
Reklāma
Ārsti brīdina: iecienītos un par veselīgiem uzskatītos produktos ir viela, kas var veicināt resnās zarnas vēzi. Kuri tie ir?
3 raudzēti produkti, kurus nekavējoties jāiekļauj savā ēdienkartē – palīdzēs gan notievēt, gan uzlabot zarnu veselību
21. gadsimta sērga – resnās zarnas divertikuloze. Kas tas ir, kas to skar un kādos gadījumos draud arī tev?