Ar ko Baha ziedu terapija atšķiras no citām metodēm? 0


Lūk, stāsts par trim pacientiem. Vienam ir urīnpūšļa iekaisums, otram sāp galva, trešais pārcietis insultu. Klasiskajā medicīnā viņus, protams, ārstētu dažādi. Baha ziedu terapijā vispirms noskaidro svarīgus aspektus. Kā pacients jūtas patlaban, kā reaģē uz savu slimību. Kas notika neilgu laiku pirms saslimšanas. Meklē emocionālo stāvokli, kurā zudis līdzsvars.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Kura slavenība ir dzimusi tavā zodiaka zīmē: noskaidro, kā tu vari iekarot slavu
RAKSTA REDAKTORS
Linda Tunte: 15.maijam ir jābūt brīvdienai – tā ir daudz svarīgāka diena par daudzām citām 24
“Karu ir sākušas abas divas valstis.” Stepaņenko un Švecovas atbildes par karu Ukrainā saniknojušas Latvijas sabiedrību 21
Lasīt citas ziņas

Izrādās, pirmais pacients nesen piedzīvojis tuvinieka nāvi, otrais iekļuvis autoavārijā, kurā fiziski nav cietis, bet trešo nupat skāris pēkšņs finansiāls zaudējums. Kļūst skaidrs, ka visiem trim saslimšanas palaidējmehānisms bija pēkšņs šoks. Traumējošais notikums izjaucis smalkā ķermeņa harmoniju, tā pareizu saistību ar fizisko ķermeni.

No Baha ziedu terapijas viedokļa visiem trim var palīdzēt līdzeklis, kas iegūts no čemuru baltstarītes. Tas palīdz pārvarēt šoku, atgūt iekšējo līdzsvaru. Ja cēloni neitralizē, organismā atjaunojas pašsakārtošanās resursi.

CITI ŠOBRĪD LASA

Visu rakstu lasiet žurnāla 36,6°C marta numurā vai tā elektroniskajā versijā!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.