Foto – Shutterstock

Šīs jūtas ir ļoti smagas. Vientulība, vēlme noslēpties no visas pasaules zem segas, asaras, man ir grūti elpot. Pakāpeniski, kā mākoņi pēc lietus izklīda skumjas, vainas izjūta un aizvainojums. Tad nāca dusmas un niknums. Es sāku tevi ienīst, saskatīt visus tavus trūkumus. “Maita! Kā viņš tā varēja!? Ko es viņā biju atradusi! Vai šī idiota dēļ es tagad raudāšu?!!!” Dusmas pieauga, es vairs nevarēju mierīgi nogulēt. Es piecēlos, saģērbos un skrēju uz stadionu. Tik intensīvs treniņš man nebija bijis. Un tad pauze. Nav jūtu, nav emociju. 0


Es kaļu jaunus plānus, pārskatu telefona kontaktus, atceros agrākos pielūdzējus. Un dzīve turpinās. Paiet mēnesis, divi, trīs…. Es nedomāju par tevi un neatceros. Dzīve ir pilnvērtīga un interesanta. Un tad vienu vakaru saņemu paziņojumu, ka esi atzīmējis ar “patīk” manu foto. Ieeju portālā, apskatu tavu profilu, tad gribu vēlreiz apskatīt tavu “patīk”, bet tā vairs nav. Es pārbaudu visu rūpīgāk. Nav. Bet es skaidri redzēju. Kāpēc tu to noņēmi? Vai kāpēc ieliki? Kas notiek?! Rakstīt? Pavaicāt? Nē! Es negribu! Tagad es reizēm sāku domāt par tevi. Es atceros tavus stāstus, mūsu tikšanās interesantos mirkļus un man ir skumji. Dažas ainas es redzu kā filmā un man atkal ir skumji. Nē, es neraudu. Neuzdodu sev jautājumus. Nemeklēju atbildes. Es atvados no tevis, izdzīvoju skumjas, zaudējumu un šķiršanos. Es nolieku mūsu pagātni vēsturē. Es saku tev ardievas, kā atvadoties no bērnības vai pagājušās vasaras. Attiecības ir noslēgušās.

Reklāma
Reklāma

Psihologa komentārs

Kokteilis
7 datumi, kuros dzimuši izredzētie: visticamāk, viņi nenojauš par kādu apslēptu talantu
Veselam
11 drošas pazīmes, ka ar jūsu veselību viss ir kārtībā
VIDEO. “Kaut ko tādu dzīvē nebiju redzējusi!” Kristīne netālu no Valmieras vakarā sastapusies ar veselu “zoodārzu” 8
Lasīt citas ziņas

Augsto tehnoloģiju pasaulē vienkārša cilvēku komunikācijas kultūra saglabājas zemā līmenī. Cilvēki nezina, kā atvadīties, draudzīgi pabeigt attiecības. Viņi var ļoti censties iegūt uzticēšanos un tad pēkšņi ņemt un visu pamest, neatbildot uz jautājumiem, nerūpējoties par partnera jūtām. Šādā situācijā pamestais partneris izjūt neticamu emociju gammu un prātā riņķo daudzi jautājumi bez atbildes. Ja tas tiek ignorēts un apspiests, tas noteikti izpaudīsies citādi – vai kā psihosomatiskā slimība, vai nespēja just. Ko darīt? Šīs jūtas ir jāļauj sev izdzīvot, pakāpeniski: raksti vēstules, dauzi spilvenu – tas dos atvieglojumu. Ja netiec galā, varbūt ātrāk, efektīvāk un drošāk to darīt ar kompetenta speciālista palīdzību.

Pabeigtas attiecības – tas ir tad, kad vari mierīgi domāt par savu bijušo partneri, kā par noteiktu faktu savā dzīvē. Pabeigt attiecības – tas ir aizvērt durvis, atlaist durvju rokturi, spert dažus soļus un izvēlēties jaunas durvis, satvert rokturi un atvērt jaunu pasauli attiecībām ar jaunu cilvēku.

Avots: psy-practice.com

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.