Veselīga dzīvesveida piekritēja Inese Ziņģīte uzstājas vecākajai paaudzei veltītajā izglītojošajā un izklaidējošajā festivālā “Zelta ritmi” Esplanādē. Foto – LETA

Ir vēl kāds vingrinājums bez elpošanas, kas mums būtu jāveic? 5

Rāpošana! Tā palīdz limfas izstrādei. Cirkšņos ir 12 limfmezgli. Zināt, cik tur limfas izplūst? Un vistuvāk ir mūsu dzimumorgāni. Limfa visu iztīra, tā ir asins tīrītāja. Visas sieviešu problēmas rodas caur asinīm. Venozās asinis tek tikai ar limfas palīdzību. Limfmezgli ir venozo asiņu dzinēji. Mugurkauls ar savu smadzeņu stobru ražo limfu. Sirds orgāns limfu ražot nevar. Ja mums pietiekami labi nestrādā limfas sistēma, tad rodas sastrēgumi asinsvados, sirds nesaņem tik, cik vajag, sākas sirds mazspēja. Ar nekādu skriešanu tu viņu nedabūsi. Tāpēc mums jādara tas, ko dara mazi bērni – jārāpo.

Reklāma
Reklāma
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 20
Krievija konfiscē itāļiem rūpnīcas. Itālijas atbildes gājiens ir filigrāns
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 24
Lasīt citas ziņas

Dzirdēts, ka jums ir ļoti sievišķīgi ieteikumi sievietēm, lai saglabātu veselīgu intīmo dzīvi. Kādi tie ir?

Pavisam vienkārši – vēdera elpošana. Tad tiek trenēts dzīvības avots – iegurnis ar visiem tajā esošajiem orgāniem. Kas tur ietilpst? Dzemde, olnīcas, maksts, dzemdes kakls. Kāpēc man visā mūžā ne reizi nav bijušas pat niecīgākās problēmas, piemēram, baltie ziedi? Nekad nav bijis, jo es elpoju ar vēderu. Man strādā visa “mana apakša”. Mani iegurņa orgāni darbojas tik enerģiski, ka spēj izdalīt to, kas visu sistēmu attīra.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sakiet, kā seniori var uzlabot savu seksuālo dzīvi?

Tur jau ir tas āķis. Vīriešiem arī jāveic šie vingrinājumi, jo tas viņus pasargā no prostatas dziedzera vēža un erekcijas zaudēšanas. Tas rada varēšanas disciplīnu. Tas viss jādara katru dienu!

Jūs apgalvojat, ka sievietēm liekais svars rodas no nepareizas elpošanas. Pastāstiet, lūdzu, nedaudz vairāk, kā atbrīvoties no nevēlamiem kilogramiem?

Man ir pareiza asinsrite, tādēļ nekas nekur nevar uzkrāties. Jāelpo ar visu ķermeni, nevis tikai ar plaušām, jo tās nespēj dabūt cauri visu to, kas tev ir no kāju pirkstgaliem līdz matu galiem.

Cik reizes mums būtu jāveic elpošanas vingrinājumi?

Katrs rīts jāiesāk ar vēdera elpošanu, veicot to aptuveni septiņas līdz deviņas reizes. Negribi vairs desmito reizi, neatkārto. Nekas nav uzspiests – ne mazāk, ne vairāk. Vēdera elpošana sniedz mūsu organismam piecus labumus. Pirmkārt, nebūs insults. Tikko tu elpo ar vēderu, paliek sārti vaigi, normalizējas asinsrite galvā. Otrkārt, notiek mugurkaula masāža no iekšpuses. Treškārt, tiek nodrošināta zarnu darbība. Ceturtkārt, pazūd visi tauciņi, jo mēs trenējam vēdera muskuļus. Piektais labums seksā – ziniet, kas par garšu. Pavisam cita!
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.