Foto – Shutterstock

4 padomi vīriešiem un 1 – sievietēm 1

1. Ja saistībā ar veselības pasliktināšanos esat sācis aizvien biežāk apciemot ārstus, apjautājieties tiem par savu hormonālo (androgēno) statusu. 2. Ja androgēnu deficīts konstatēts laboratoriskos un klīniskos pētījumos, nepieciešams katrā ziņā nekavējoties konsultēties ar andrologu vai urologu. 3. Ja izjūtat satraukumu bez sevišķa iemesla, aizvien biežāk sākat dusmas izpaust pret tuviniekiem, strauji un nervozi reaģējat uz jebkādām konfliktsituācijām – arī nekavējoties pie ārsta! 4. Ja salīdzinājumā ar jūsu paša izstrādāto normu samazinājusies dzimumtieksme, nekādā gadījumā nesteidzieties bez ārsta rekomendācijas paši uzsākt viagras lietošanu. Pirmkārt, tā spēj palīdzēt ne gluži visos gadījumos, otrkārt – liela daļa šo “brīnumlīdzekļu” aptiekās iegādājama bez receptes, un tas vien jau draud ar problēmas padziļināšanu. 5. Un – mīļās dāmas! Ja esat savam vīram vai partnerim pamanījušas kādas nopietnas seksuālās problēmas, ja viņam samazinājusies šī tieksme, ja viņš izmanto aizvien izsmalcinātākus iemeslus, kāpēc izvairīties no tuvības, pacentieties iespējami taktiskām viņam paskaidrot, ka mūsu dienās šī problēma ir atrisināma, atliek tikai apmeklēt urologu, kura arsenālā ir virkne dažādu modernu līdzekļu, kas spēj kompensēt pāragrutestosterona līmeņa samazināšanos.

Reklāma
Reklāma

Vesels puika – laimīgs vīrs un tēvs!

Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis” 67
Kokteilis
Saskaņa pēc vārdiem: 5 vārdu pāri, kuriem, pēc mākslīgā intelekta domām, ir vislabākā saderība
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 8
Lasīt citas ziņas

Gādīgas māmiņas parasti rūpējas par savu meitu reproduktīvo veselību, seko viņu pareizai nobriešanai, nepieciešamības gadījumā palīdz laikus vērsties pie ārstiem. Savukārt dēliem māmiņas šādu uzmanību velta krietni vien retāk. Tostarp, ja nobriešanas periods (balss lūzums, figūras izmaiņas, apmatojuma parādīšanās, jauniešiem raksturīgās ādas problēmas) sākas pārlieku agri (līdz 10 gadu vecumam) vai, gluži otrādi, aizkavējas (līdz 14 gadiem), vecākiem tam jāpievērš īpaša uzmanība. Puiša topošo dzimumproblēmu riska faktori ir liekais svars, nepietiekama fiziskā aktivitāte, bērnībā izslimotās cūciņas. Ārsti izšķir virkni pilnībā precīzu testosterone deficīta simptomu sarakstu. Tie ir: vispārēja pašsajūtas pasliktināšanas un darba spēju samazināšanās; nervozitāte, paaugstināta uzbudināmība, atmiņas traucējumi; bezmiegs; svīšana un spēji karstuma viļņi visā ķermenī; prāta spēju reakcijas samazināšanās; vēderiņa uzrašanās, tauku uzkrāšanās krūšu dziedzeros, uz gurniem, pēcpuses mīkstumos; muskuļu masas samazināšanās; kaulu trauslums jeb osteoporoze.


SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.