Aplis 0

Tu esi harmonisks un viengabalains cilvēks. Pat vissarežģītākajās situācijās tu saglabā vēsu prātu un dzīves nedienas panes, nezaudējot optimismu. Tu esi komunikabls un sabiedrisks. Tevi var saukt par “vieglu” cilvēku – tev nepatīk dramatizēt un sarežģīt situāciju. Bet tajā pašā laikā neviens nevar tevi vainot paviršībā. Tev ir svarīgi patikt cilvēkiem un tavs draudzīgums un miers tam ļoti palīdz. Tava pacietība ir apskaužama. Tu viegli kontrolē savas emocijas, reti zaudē kontroli pār sevi.

Reklāma
Reklāma
Izrādās, gurķus ar tomātiem nedrīkst ēst kopā! 8 produktu kombinācijas, no kurām labāk izvairīties 37
“Gustavo ir bīstams narciss, bet Rutulis un Patrisha tērētas marionetes!” Ainārs Mielavs velta skarbus vārdus radošajiem kolēģiem 2
TV24
“Te gan cilvēks ir fantastisks! Nu ir pamodies no letarģiska miega!” Jaunups sašutis par Levita viedokli jautājumā par LTV priekšvēlēšanu debatēm krievu valodā 111
Lasīt citas ziņas

Profesijas, kurās vari sevi realizēt: viss, kas saistīts ar komunikāciju ar cilvēkiem. Tā var būt izglītības sistēma, medicīna un psiholoģija, pakalpojumi. Partneris, kas ir visvairāk piemērots: tu vari veidot veiksmīgu aliansi ar daudziem cilvēku tipiem, bet pirmajā vietā ir svarīgs partnera miers. Uz konfliktiem tendēts partneris tevi var nomākt.

Aplis – vienīgā ģeometriskā figūra, kas var būt attiecības ar visām citām figūrām, grūtības varētu būt tikai ar trijstūri – un tad, ja viņš nav spējīgs tikt galā ar savu agresiju.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.