Piesārņota organisma palīgā sauciens 0


Vai esat kādreiz padomājuši, kas piesārņo organismu, atverot to dažādām slimībām? Vispirms jāapzinās, ka dzīvojam piesārņotā vidē – ieelpojam putekļus,
automašīnu izplūdes gāzes, cigarešu dūmus, dažādu ražotņu atkritumproduktus, kas iekļuvuši gaisā; dzeram ūdeni, kas arī pēc attīrīšanas satur dažādas kaitīgas nogulsnes; lietojam produktus, kas satur neskaitāmus konservantus, krāsvielas, garšas uzlabotājus; priecājamies par augļiem un dārzeņiem, kuru audzēšanas procesā izmantoti pesticīdi un dažādi ķīmiski preparāti slimību un kaitēkļu atvairīšanai. Un šo apkārtējās vides negatīvo ietekmi pastiprina pastāvīgs stress. Pienāk brīdis, kad organisms saviem spēkiem vairs nespēj pretoties un sauc palīgā.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
7 datumi, kuros dzimuši izredzētie: visticamāk, viņi nenojauš par kādu apslēptu talantu
Veselam
11 drošas pazīmes, ka ar jūsu veselību viss ir kārtībā
TV24
“Tā pircēja veikalā nevar pateikt pat vienu vārdu latviski!” Deputāte norāda uz lielu kļūdu, kas tika pieļauta 90.gados
Lasīt citas ziņas

Pazīmes, kas liecina par tā pārsātinātību ar toksīniem: biežas galvassāpes un reiboņi, locītavu, kakla un muguras sāpes, klepus, iesnas, regulāra saaukstēšanās, gremošanas traucējumi (slikta dūša, apetītes trūkums, aizcietējumi, slikta elpa), dažādi nervu sistēmas traucējumi (bieža garastāvokļa maiņa, nemiers un paaugstināta nervozitāte, kas pāriet depresijā, dienā – miegainība, naktī – bezmiegs), ādas izsitumi.

Ja laikus piefiksējat šo pazīmju buķeti un saprotat, ka sev jāpalīdz, tātad esat sevi pasargājis no kādas nopietnas saslimšanas.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.