Foto. pexels.com/Vanessa Loring

Sparģeļi 19

Sparģeļi ir elegants dzelzs avots – vienā vārītā tasē ap 2 miligrami dzelzs, kā arī folijskābe un antioksidanti, kas organismu attīra un stiprina. Eiropā tos uzskata par pavasara delikatesi, un nav brīnums – to maigā garša un kraukšķīgums ir nepārspējami.

Uzmet tos uz grila ar citronu un olīveļļu, pievieno salātiem vai sautē ar olām – sparģeļi ir kā maza greznība ikdienā. Turklāt tie ir bagāti ar glutationu, kas palīdz cīnīties pret stresu un uztur ādu mirdzošu. Dzelzs un skaistums vienā? Jā, lūdzu!

Reklāma
Reklāma
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.