Foto – Shutterstock

6. Tu izskaties lieliski 0


Meitenes vienmēr izskatās lieliski, dienā un naktī, jebkuros apstākļos uz jebkura fona un jebkurā apgaismojumā. Uzsvērt viņas individualitāti ar banāliem komplimentiem pieļaujams tikai starpgalaktiskos svētkos, piemēram, viņas dzimšanas dienā. Lieta tāda, ka tādos svētkos viņa jau tāpat ir pārliecināta par savu izskatu un elementārais kompliments jauki apstiprinās viņas pārliecību. Ikdienā labāk runāt skaidri, sulīgi, spilgti un neatkārtojoties.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
15 saderīgākie zodiaka zīmju pāri: viņiem ir pa spēkam radīt ideālu ģimeni
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara 44
Krievijas “lācis” Putins asina nagus, lai sagrābtu arvien vairāk Eiropas uzņēmumu
Lasīt citas ziņas

Tomēr šī tēma var būt sarežģītāka, jo meitenes ir dažādas. Ir tādas, kuras tiešām “mīl ar ausīm”, bet citas padzirdot banālu komplimentu par savu frizūru, var pasūtīt tevi trīs mājas tālāk. Labākais veids kā uzslavēt sievieti – „nolikt” visas viņas draudzenes. Tā vietā, lai siekalotos par viņas jauno kleitu ar lielo izgriezumu, vienkārši norādi uz to, cik pelēki ģērbjas visas viņas draudzenes. Pozitīva reakcija nebūs ilgi jāgaida.

7. Zvanīja mana bijusī

Pasaki vien līdz galam! Zvanīja, šņukstēja tālrunī un solīja neaizmirstamu minetu, lai tikai tu atgrieztos pie viņas. Nē! Bijusī – tā ir veca, sakaltusi un ar pelējumu pārklājusies pagātne, kuru labāk neatcerēties. Vai viņa zvanīja, vai tu satiki viņu parkā pastaigājoties ar sunīti, – nekas no tā vienkārši nedrīkst pastāvēt tavā tagadnē, tā vismaz domā tavas pašreizējās meitenes zemapziņa.

8. Oi-ai-ai

CITI ŠOBRĪD LASA

Ai, fū un citi izsauksmes vārdi, kas raksturīgi vājajam dzimumam, nedrīkst atrasties tavā leksikonā, citādi viņai var rasties aizdomas par tavām homoseksuālajām nosliecēm. Viņa domās, ka tu meklē viņu tikai kā aizsegu, kā līdzekli, lai apmānītu sabiedrību par tavām patiesajām vēlmēm. Nestāsti par sapņiem, kuros tu dari kaut ko acīmredzami homoseksuālu ar savu draugu – viņa to uztvers pārāk nopietni. Īsāk sakot, mazāk izsauksmes vārdu, vairāk īpašības vārdu, mazāk lamu vārdu, vairāk literāra pozitīva, un pēc iespējas mazāk izmanto savā runā vārdu „homoseksuāls”.

9. Kur iesim?

…ko darīsim, kur paslēpsim līķi utt. No vienas puses, varbūt labi, ka tu gribi uzzināt viņas viedokli un mēģināt pieņemt lēmumu kopā. Bet, no otras puses, atkal visa atbildība tiek novelta uz sievietes trauslajiem pleciem. Piedāvā vairākas savas idejas, kurp iet un tad vaicā viņas domas. Ja viņai ir viedoklis, vari būt drošs, ka viņa to pateiks. Lai ko tu vaicātu, sagatavojies, ka atbilde var būt: “Es nezinu”. Varbūt viņa zina, bet pārbauda tevi. Vai taisnība, ka esi tik uzmanīgs, kādu centies sevi parādīt vai tā ir tikai izlikšanās?

10. Es tevi mīlu

Psiholoģiski vissarežģītākā lieta izskaidrot jums, kāpēc nevar teikt meitenei šos trīs vārdus. Sāksim ar to, ka meitene tev patiešām patīk. Sacīt par mīlestību kādai, ko nemīli ir kā skūpstīties ar prostitūtu. Pieņemsim, ka arī meitene tevi mīl. Romantiskā atmosfērā jūs mīlējāties lotosa pozā vannā, tad tu maigi čukstēji, ka mīli viņu. Viņa arī: “Es tevi mīlu”. No rīta tu pamodies apvēmies, ar stiprām galvassāpēm, pamanīji viņu miegā – nekrāsotu, neķemmētu ar visu celulītu, vēderiņu…! Kāda mīlestība, ātrāk saģērbties un tikt prom. Rezultātā – asaras, histērija, vaimanas un kliedzieni: “Tu zvērēji man mūžīgu mīlestību!” Tāpēc labāk ir atlikt tādu atzīšanos, cik ilgi vien iespējams.

Avots: mc.com.ua

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.